Computex 2016 – GIGABYTE GTX 1080 Xtreme Gaming

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2016.

GIGABYTE GTX 1080 Xtreme Gaming

 
Evident, nici la capitolul placi video cei de la GIGABYTE nu s-au lasat mai prejos, accentul fiind pus pe seria Xtreme Gaming. Si aici am vazut cateva sisteme absolut impresionante, care demonstreaza ca in momentul in care discutam despre modding, doar imaginatia si priceperea autorului conteaza. Evident, vedeta stand-ului a fost modelul GIGABYTE GTX 1080 Xtreme Gaming, o bestie dotata cu sistem de racire tri-slot si PCB proprietar. Placa este racita cu ajutorul a trei ventilatoare cu 100mm diametru, masca acestora fiind dotata cu led-uri RGB.

Placa arata foarte bine, trebuie sa recunoastem, insa exista si doua aspecte care nu ma conving pe deplin. In primul rand, coolerul este de tip direct touch si nu pot intelege de ce au schimbat cei de la GIGABYTE un sistem de racire care a functionat impecabil in trecut pe multe modele ale seriei. In al doilea rand, frecventa nucleului grafic, respectiv a boost-ului, nu este specificata, ceea ce mi se pare cel putin ciudat pentru o placa lansata deja pe piata.

Partea buna este ca GIGABYTE GTX 1080 Xtreme Gaming este livrata impreuna cu un bundle premium, care contine un mousepad XMP300, un bridge SLI, un front panel Xtreme VR Link, o invitatie in Xtreme Gaming Club (unde beneficiati de 4 ani garantie extinsa pentru placa video) si alte bunatati. Per total, eu personal nu pot decat sa astept placa la teste, sa vedem de ce este capabila in practica.

 
GIGABYTE-VGA-01

GIGABYTE-VGA-02

GIGABYTE-VGA-03

GIGABYTE-VGA-04

GIGABYTE-VGA-05

GIGABYTE-VGA-06

GIGABYTE-VGA-07

GIGABYTE-VGA-08

GIGABYTE-VGA-09

GIGABYTE-VGA-10

GTX1080-1

GTX1080-2

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: