Computex 2016 – Riotoro

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2016.

Riotoro

 

Pot sa pun pariu ca majoritatea dintre voi nu au auzit de Riotoro, lucru normal pentru ca aceasta a fost infiintata anul trecut iar acesta este primul Computex la care participa in calitate de expozant. Desi compania este noua, aceasta a fost infiintata de oameni cu experienta in pozitii importante de la Corsair si NVIDIA. Acesta este un lucru important pentru ca fanii Corsair vor putea recunoaste niste similaritati intre produsele Riotoro si cele Corsair, fapt care se datoreaza OEM-ului comun intre cei doi producatori.

Riotoro CR1080 a fost atractia standului, fiind una dintre cele mai mici carcase ce poate adaposti o placa de baza full ATX, o placa video normala precum si o sursa ATX. Dimensiunile reduse se datoreaza plasarii sursei si unitatilor de stocare in spatele panoului placii de baza, dar este cu adevarat o carcasa spectaculoasa pe care de-abia asteptam sa o testam.

AIO-urile Bitfrost sunt si ele o noutate, se vor putea gasi in dimensiuni de 120mm sau 240mm, dotate cu ventilatoare PWM, 5 ani garantie dar si cu un pret foarte atractiv: 85$ pentru modelul de 120mm si 100$ pentru modelul de 240mm. In ceea ce priveste sursele de alimentare, avem Enigma ce foloseste o platforma complet noua de la GreatWall (folosit si de Corsair) ce are eficienta 80PLUS Gold, garantie 5 ani, ventilator HDB si capacitori japonezi in primar.

Am mai putut vedea gama de ventilatoare RGB numita Prism, tastatura mecanica Ghostwriter precum si mousul Uruz. Acesta arata spectaculos avand iluminare RGB, senzor optic de 4000 DPI, 6 butoane programabile precum si un pret stabilit la 40$. Multe din cele prezentate de Riotoro la Computex vor fi disponibile pe piata pana la sfarsitul anului.

 

8

9

1

5

2

3

4

6

7

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: