Computex 2024 – Alphacool anunta DDCzero: pompa, rezervor, AIO

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2024.

Alphacool

 

In cadrul Computex 2024, Alphacool, un lider in productia de solutii de racire cu apa, a dezvaluit noua pompa Core DDCzero PWM, dezvoltata in colaborare cu Xylem si produsa in Europa (Ungaria). Aflata in dezvoltare de cativa ani deja, aceasta pompa aduce tehnologie de ultima ora si control precis pentru un debit optim si zgomot redus, marcand inceputul unei noi serii de produse optimizata pentru integrarea in sisteme de dimensiuni reduse.

Pe langa rezervorul Core DDCzero Reservoir care integreaza noua pompa intr-un format compact, un alt punct de atractie al noii serii de produse este rezervorul Core DDCzero Flat Reservoir, care va fi disponibil in trei dimensiuni diferite. Rezervoarele nu doar ca impresioneaza prin iluminarea aRGB si design-ul modern insa ofera si flexibilitate. Un alt produs din aceasta serie este Alphacool Core DDCzero Pumptop care nu doar arata elegant, dar ofera si multa ergonomie in cazul in care optam pentru un rezervor separat sau un distroplate. Acesta gazduieste noua pompa DDCzero si, datorita dimensiunii sale reduse, se va potrivi in aproape orice carcasa. Atat rezervoarele Core DDCzero cat si top-ul Core DDCzero Pumptop sunt optimizate pentru build-urile SFF (Small Form Factor) care sunt din ce in ce mai populare in ultimul timp.

Pompa DDCzero va fi oferita si in combinatie cu ventilatoare si radiatoare, sub forma de sistem AIO pentru racirea CPU. Acest sistem AIO va si un include un display pentru afisarea temperaturii si va fi disponibil cu radiatoare de diferite dimensiuni insa pentru inceput doar 240mm si 360mm. Produsele din seria DDCzero vor fi lansate un Q3 2024, singurul care va iesi pe piata mai tarziu fiind AIO-ul Core DDCzero CPU AIO care va vedea lumina zilei in Q4 2024 sau Q1 2025.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: