Computex 2024 – Chieftec

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 June, 2024.

Chieftec

 
Chieftec au adus in sfarsit la zi excelentul Cube, modelul Chieftec Cube Pro 2 punand acum accentul pe racire, gratie panoului frontal acoperit acum cu material textil, sub care se ascunde un ventilator de 200mm pentru admisie. De evacuare se ocupa un al doilea ventilator de 200mm, pozitionat pe tavan, iar partea buna este ca sistemul culisant si arhitectura interioara au ramas aceleasi, acestea fiind de altfel puncte forte ale seriei Cube.

Am vazut si alte produse noi si interesante, cum ar fi Chieftec Apex Snow, carcasele din seria Apex fiind disponibile in 2 variante de culoare (alb si negru), respectiv in 3 echipari, mai precis Apex, Apex Q si Apex Air. Modelul Apex este echipat cu o masca frontala din sticla securizata, modelul Apex Air are masca frontala construita din mesh, in timp ce Apex Q are masca frontala construita din plastic.

O alta serie interesanta este seria Visio, alcatuita din modelele Visio si Visio Air, acestea fiind practic carcase panoramice, cu latura frontala construita din sticla (Visio) sau mesh (Visio Air). Nu in ultimul rand, cei de la Chieftec au lansat seria de AIO-uri Iceberg si Iceberg Dark, punand accentul pe calitatea si durabilitatea specifica brand-ului.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: