Computex 2024 – Montech

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 June, 2024.

Montech

 
Si Montech au avut un stand de dimensiuni impresionante anul acesta, in care am vazut chiar mai multe noutati decat ma asteptam. Astfel, prima supriza placuta a constat in faptul ca Montech si-au extins gama de produse in directia tastaturilor custom, prezentand nu mai putin de 3 modele in stand. Astfel, Montech MA2 este o tastatura 75% din aluminiu, cu o greutate considerabila si rotita de volum programabila, pozitionata pe laterala. De asemenea, dongle-ul WIFi este ascuns in mod ingenios sub placuta metalica pe care gasim logo-ul producatorului.

Montech MA1 pastreaza acelasi format si aceleasi materiale, insa de aceasta data nu mai avem la dispozitie rotita de volum, in timp ce Montech MKey Pro 75% este o tastatura tri-mode in format 75%, echipata cu switch-uri Gateron G Pro 3.0 Brown si keycaps-uri double-shot PBT cu profil OEM.

La capitolul carcase avem parte de si mai multe noutati, printre acestea numarandu-se Montech Air 200 ARGB, Montech XR, Montech Sky 3, precum si o versiune ceva mai accesibila pentru excelenta King 95 Pro, denumita King 65 Pro. La polul opus, Montech King 95 Ultra este o versiune premium a modelului 95 Pro, construita din aluminiu anodizat si sticla securizata.

Una dintre preferatele noastre a fost carcasa Montech HS-01 Mini, care imbina in mod fericit otelul si pielea, iar cea de-a doua a fost noul varf de gama Montech, mai precis King 95 Mega Pro, care accepta acum placi de baza in format E-ATX, doua radiatoare de 420mm si placi video de pana la 500mm lungime. Ah, da… si am mai vazut un produs interesant, mai precis dozatorul de bere din stand!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: