Computex 2024 – QNAP

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 June, 2024.

QNAP

 
QNAP au avut un stand impresionant in cadrul Computex 2024, accentul fiind pus pe inteligenta artificiala aplicata in sistemele de supraveghere, up-time (high availability) pentru solutiile business, platforma centralizata pentru cloud management myQNAPcloud One si sistemul de securitate a datelor Airgap.

De asemenea, am vazut solutii 25GBe si Thunderbolt 4, un NAS care foloseste exclusiv SSD-uri de 2.5″ (TS-h1277AFX), un 1U short-depth rackmount (NAS TS-765eU), un switch 10GbE L3 Lite cu 24 de porturi (QSW-M3224-24T, precum si o unitate de stocare de tip JBOD (8 x 3.5″ HDD), care utilizeaza conectivitate USB 4 (TL-D810TC4).

La capitolul supraveghere, suita software QVR Pro Client utilizeaza acum inteligenta artificiala pentru QVR Face facial recognition si QVR Human people counting, in timp ce solutia software QuMagie smart photo management organizeaza rapid imaginile in functie de fata, locatie sau lucruri aflate in imagine.

Platforma myQNAPcloud One ofera posibilitatea de management centralizat pentru intreaga structura de NAS-uri a unei companii, facilitand update-ul de firmware si configurarea acestora, in timp ce Airgap asigura securitatea deplina a datelor in timpul back-up-ului intre device-uri (minim 3), gratie utilizarii router-elor QHora-321/QHora-322. Astfel, din trei dispozitive, nu vom avea niciodata conectate mai mult de doua in procesul de back-up, una dintre cele trei unitati de stocare fiind in permanenta deconectata de la retea, pentru a evita atacurile cibernetice.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: