Concurs – Construieste calendarul GIGABYTE si LAB501 pe 2012

Scris de: , in categoria: Stiri, in 28 July, 2011.

Atentie mare domnilor fotografi! Impreuna cu prietenii de la GIGABYTE ne-am gandit sa organizam un concurs in cadrul caruia sa va dam posibilitatea de a va arata maiestria si, de ce nu, de a castiga si un premiu frumos de pe urma ei. لعبة القمار Pentru ca este vara, pentru ca este frumos afara, pentru ca pasarelele ciripesc pe ramuri si lumea buna pleaca in concediu, sau macar la plimbare sau la strand, o sa va dam posibilitatea de a fructifica toate peisajele frumoase sau inedite pe care le veti vedea, cu conditia sa le trageti in poza si sa apara si ceva GIGABYTE pe acolo.

Ce trebuie sa faceti?

1. In primul rand, (daca nu sunteti deja) trebuie sa deveniti fani (sa dati “like) paginilor de Facebook GIGABYTE Romania si LAB501

2. In al doilea rand, trebuie sa faceti o fotografie frumoasa, care sa contina logo-ul GIGABYTE (alcatuit din diverse obiecte, cum ar fi scoici, marmote, etc) sau o placa de baza GIGABYTE intr-un decor frumos/inedit (de exemplu varful Moldoveanu, turnul Eiffel, groapa Marianelor si altele asemenea). Sunt sigur ca sunteti inventivi si o sa veniti cu idei mai bune si mai practice decat exemplele noastre, dar in linii mari ati inteles ideea. تعلم اسرار الروليت Ca e munte, ca e mare, undeva trebuie sa apara GIGABYTE sau o placa de baza GIGABYTE.  Si preferam fotografiile reale, cu placa de baza in locatie, nu skill-urile de Photoshop…

3. Poza…pardon…fotografia…trebuie sa o postati in cadrul acestui thread, dar si pe Wall-ul vostru de Facebook, si sa dati Tag in poza pe GIGABYTE Romania si LAB501 (adica sa ne taguiti profilurile de Facebook – vezi link-urile de mai sus – in poza voastra).

4. Juriul (alcatuit din membrii LAB501 si GIGABYTE Romania) va alege cele mai frumoase 12 fotografii si le va posta pe pagina de Facebook LAB501. Aceste fotografii vor fi folosite pentru a realiza un calendar tematic GIGABYTE pe 2012.

5. Dintre cele 12 fotografii pe care le vom posta pe wall-ul nostru, cea care va primi cele mai multe Like-uri va fi desemnata castigatoare, deci prin urmare fiti siguri ca va bazati pe ajutorul unui numar cat mai mare de prieteni care sa dea Like.

6. Castigatorul va primi o placa de baza GIGABYTE Z68XP-UD3-iSSD, adica un Z68 nou, nout dotat cu un SSD Intel de 20GB (SLC) on-board. Un premiu foarte potrivit pentru fotografi.

7. Concursul se desfasoara in perioada 29 Iulie – 15 Septembrie 2011. Aveti timp destul sa faceti fotografii frumoase in concediu sau unde va doriti voi. ماكينات القمار Nu in ultimul rand, pe 15 Septembrie este ziua mea si vreau sa dau un cadou celui mai bun fotograf.  Puteti inscrie fotografii in concurs in perioada 29 Iulie – 1 Septembrie 2011. Pe 2 Septembrie vom posta cele mai bune 12 fotografii pe pagina de Facebook LAB501, si in perioada 2 Septembrie – 15 Septembrie  acestea trebuie sa primeasca un numar cat mai mare de Like-uri. Pe 15 Septembrie vom anunta fericitul castigator. Nu uitati insa, si ceilalti 11 fotografi alesi se pot mandri cu ceva, si anume aparitia fotografiei lor in calendarul nostru.

8. Ca deobicei, ne rezervam dreptul de a refuza inscrierea in concurs a unor lucrari nepotrivite, care nu corespund tematicii si filozofiilor noastre. De asemenea, putem modifica datele concursului (perioada de inscriere, perioada de votare, s.a.m.d.).

Acestea fiind zise, puneti mana pe aparatele de fotografiat, infascati o placa de baza GIGABYTE, si spor la treaba domnilor! May the best photographer win!!!

.

Comentarii

Niciun comentariu la: Concurs – Construieste calendarul GIGABYTE si LAB501 pe 2012

Lasa-ne un comentariu: