CONCURS: Lab501 si BetterShop va indeamna la overclocking

Scris de: , in categoria: Stiri, in 22 December, 2009.

In acest concurs se urmareste cel mai mare procent de overclocking obtinut pe procesorul dumneavoastra. Scorul final se calculeaza dupa urmatoarea formula: S=(Fmax/Fdef) * 100, unde Fmax este frecventa maxima obtinuta iar Fdef este frecventa default a procesorului dumneavoastra (in cazul procesoarelor care folosesc tehnologia Turbo Mode, se va lua valoarea cu Turbo Mode dezactivat). Pentru a participa la acest concurs trebuie sa:

1) Cumparati in perioada 22 decembrie – 22 ianuarie un cooler DeepCool (Iceedge-400 Ni, Icewing 5 Pro, Ice Blade Pro, Killer Whale, Killer Whale Premium) de la BetterShop si pastrati factura (e necesara la ridicarea premiului).

2) Folosind acest cooler, efectuati un overclocking la procesor si rulati pentru cel putin 30 minute Orthos Blend (Priority 9) pe toate nucleele. Realizati o captura de ecran folosind programul Snapshot disponibil pentru download aici. In captura de ecran trebuie sa aveti obligatoriu: Orthos cu un timp de rulare de minim 30 min, fereastra CPUz cu tab-ul CPU deschis si RealTemp. Apoi validati rezultatul (la aceeasi frecventa cu cea la care ati dat Orthos) folosind ultimul CPUz disponibil la sectiunea de download.

3) Postati pe forumul Lab501, in threadul dedicat poza cu sistemul vostru (cooler-ul DeepCool trebuie sa fie vizibil), screenshot-ul necesar precum si link-ul cu validarea CPUz.

Participantii care nu indeplinesc toate conditiile sau care prezinta neconcordante intre sistemul din poza si validarea CPUz vor fi descalificati. De asemenea, in cazul rezultatelor suspecte, juriul isi rezerva dreptul de a cere dovezi suplimentare privind temperatura ambientala, configuratia exacta a sistemului, racire suplimentara folosita, etc.

Juriul este format din staff-ul site-ului Lab501 si reprezentatii BetterShop SRL.

Castigatorul va fi anuntat in 3-5 zile de la incheierea concursului si va primi drept premiu un procesor Intel Core i5 750.

Spor la overclocking!

Comentarii

Un comentariu la: CONCURS: Lab501 si BetterShop va indeamna la overclocking

  1. Gabriel Ivanica a scris pe:

    Ce parere ai crezi ca un E2180 are vreo sansa la asa ceva ?

Lasa-ne un comentariu: