Concursul lab501 – Sapphire 4870X2 Atomic s-a incheiat!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 22 April, 2009.

Concursul nostru a ajuns la final, iar premiul a fost inmanat castigatorului, Sorin Constantin (sang), din Ploiesti. Acesta a reusit sa obtina cel mai bun rezultat din concurs folosind azot lichid pentru a raci procesorul si in special placa video, HD 3470. Frecventele folosite pentru a rula testul au fost 1296MHz pentru GPU, respectiv 1188MHz GDDR.  Rezultatul obtinut a fost un uimitor 41445 de puncte, in conditiile in care, in momentul inceperii competitiei nu exista scor mai mare de 29000 inregistrat pe HWBot sau Futuremark pentru acest model de placa video. Felicitarile noastre!

Ieri am inmanat personal premiul castigatorului, alaturi de colegul meu Razvan. Cu aceasta ocazie, am verificat si set-up-ul folosit de Sorin in timpul concursului.

.

.

In urma castigarii acestui concurs, Sorin va fi invitatul nostru pentru a face parte din juriul urmatorului concurs pe care il vom organiza, schimband astfel postura de concurent cu cea de organizator.

Pentru restul concurentilor:

Dragos Saraolu – Felicitarile mele pentru implicare. Ma bucur sincer sa vad ca ai pus foarte multa pasiune si munca in acest concurs si sper ca ai capatat mai multa placere pentru acest gen de benching si vei continua in acest stil. Rezultatul tau pe aer este foarte bun si poate fi imbunatatit cu siguranta folosind o racire sub-zero.

Calin Deak – Pentru cei care nu stiati deja, este una dintre cele mai frumoase suprize ale acestui concurs. Calin a reusit un TOP 3 alaturi de oameni de cel mai greu calibru in acest domeniu. Felicitarile mele domnule, tine-o tot asa!!!

Haidu Robert – esti o figura noua pentru noi, dar ai potential. Te felicit pentru clasarea in concurs si sper ca vei continua acest sport, pentru ca ai dat dovada de pricepere in cadrul unei companii foarte selecte. Daca vei invata ce inseamna fair-play cred ca vom vedea lucruri si mai frumoase de la tine.

Popa Ramiro – Felicitarile mele cele mai sincere pentru pasiunea si abnegatia de care ai dat dovada. Ai iesit pe locul 5 cu o placa limitata si, desi erai constient de aceasta limitare, nu te-ai dat batut. Ar trebui sa fi un exemplu pentru toti cei care se plang ca nu au cu ce. Mi-a facut placere sa iti vad rezultatul in acest concurs.

Lucian Onu – Felicitari!  >30k pe aer, fara modificari de nici un fel, ai facut o treaba buna. Bravo!

Danciu Dan
– cel mai bun 4350 din topul final. Popita Stefan – cel mai bun 8400GS; Fulger Octavian – un rezultat frumos cu 7200GS chiar daca placa nu a avut nici o sansa in concurs. Radu Parmac, Dragos Burlaciuc, Sebastian Beloia, Adrian Coman, Claudiu Uriesi, Mircea Popa si nu in ultimul rand Ioan-Victor Pop, felicitarile mele pentru participare si pentru efortul depus. Ne-am bucurat sa descoperim atata pasiune in randul cititorilor nostrii si ii felicitam pe aceasta cale pe toti cei care au ridicat manusa si s-au inscris in concurs, indiferent de rezultate. Impingerea platformelor la maxim, orele pierdute pentru teste, toate acestea definesc un overclocker, prin pasiunea si placerea pe care o are atunci cand joaca jocul sau preferat. Cu totii am invatat ceva in urma acestui concurs si sper sa ne regasim din nou la urmatorul concurs pe care il vom organiza (…curand). Pana atunci, antrenati-va!

Comentarii

2 comentarii la: Concursul lab501 – Sapphire 4870X2 Atomic s-a incheiat!

  1. Haidu Robert a scris pe:

    Felicitari castigatorului, participantilor si nu in ultimul rand organizatorilor acestui minunat concurs. Asteptam cu nerabdare organizarea urmatorului concurs de acest gen.

  2. Interesant concurs si a lucrat frumos castigatorul. Ar fi trebuit sa incerc si eu cu un 8600GT Sonic de la Palyt, poate scoteam ceva puncte:D

Lasa-ne un comentariu: