Concursul MSI R7770 si LAB501 s-a incheiat!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 23 November, 2012.

Buna ziua dragi baieti si fete! Dupa doua saptamani in care ne-ati bombardat site-ul cu comentarii, a venit si momentul in care premiul va ajunge in posesia unui fericit castigator. Asa cum stiti, pentru a putea castiga o placa video MSI R7770 Power Edition trebuia sa inscrieti un comentariu aici in care sa ne spuneti care este frecventa nucleului in cazul placii video in cauza, respectiv care sunt cele patru serii dedicate entuziastilor din line-up-ul de placi video MSI.

Pe parcursul a doua saptamani am primit nu mai putin de 356 de raspunsuri, acestea fiind intr-o proportie covarsitoare corecte. Ei bine, ati avut suficient timp la dispozitie pentru a gasi raspunsurile corecte, ati avut destul timp la dispozitie pentru a va inscrie in concurs, iar acum a venit momentul sa apelam din nou la zeii Random.org pentru a vedea cine este fericitul castigator al unei placi video MSI R7770 Power Edition.

Mai jos puteti vedea filmul extragerii (selectati 1080p si full screen). Felicitari numarului 254, mai precis Dobrescu Cosmin!!! Te vom contacta in curand pentru a aranja detaliile livrarii premiului. Pana atunci nu pot decat sa va urez si voua succes in urmatoarele concursuri, pentru ca nu am terminat inca runda de premii pe 2012. Prin urmare, va avertizez de pe acum – tineti aproape de LAB501 si NEXT LAB501 pana la sfarsitul anului, pentru ca va pregatim si alte surprize si concursuri. Si nu fiti suparati daca nu ati avut noroc de aceasta data. Nu se stie niciodata ce va aduce urmatorul concurs 😉

 

Comentarii

4 comentarii la: Concursul MSI R7770 si LAB501 s-a incheiat!

 1. Mircea Sandu a scris pe:

  Cum ii zice la piesa ce se aude in fundal? 🙂

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Scrie in descriere pe youtube 🙂

 3. Cosmin Dobrescu a scris pe:

  Acum a sosit coletul, foarte promt, multumesc baieti! De-abia astept diseara sa ma joc putin cu ea.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Sa o folosesti cu placere si felicitari inca odata. Si daca poti, trimite-ne si noua o poza cu tine si cu premiul sa o publicam aici.

Lasa-ne un comentariu: