Cumpara placi de baza AORUS si primesti Far Cry 5 gratuit

Scris de: , in categoria: Stiri, in 23 March, 2018.

Far Cry 5

 
Far Cry este una dintre cele mai longevive si indragite serii de jocuri AAA, primul titlu fiind lansat cu 14 ani in urma. Pe 27 Martie va avea loc lansarea Far Cry 5, iar producatorii hardware nu au stat degeaba si v-au pregatit o serie de promotii interesante, legate de aceasta lansare. Astfel, daca achizitionati (sau ati achizitionat deja) in perioada 1-30 Aprilie una dintre placile de baza AORUS Z370 Gaming 7, AORUS Z370 Gaming 5, AORUS Z370 Gaming 3, AORUS Z370 ULTRA GAMING WIFI, AORUS Z370 ULTRA GAMING 2.0, AORUS Z370 Ultra Gaming sau AORUS H370 Gaming WiFi de la eMAG, evoMAG, PCGarage sau CEL, puteti primi jocul Far Cry 5 gratuit.

Pentru a afla procedura exacta prin care puteti intra in posesia jocului, vizitati pagina promotiei si urmariti cu atentie instructiunile. Atat cei care vor achizitiona in perioada urmatoare una dintre placile de baza enumerate mai sus, cat si cei care au achizitionat deja unul dintre aceste modele de la unul dintre e-tailerii mentionati mai sus sunt eligibili pentru a primi o copie gratuita a jocului Far Cry 5.

Regulamentul promotiei il gasiti in link-ul de mai sus, ce trebuie sa retineti este faptul ca trebuie sa veti 18 ani impliniti, sa achizitionati sau sa fi achizitionat unul dintre modelele enumerate mai sus, de la unul dintre cei 4 e-taileri aprobati de producator. Spor la joaca!!!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: