Finala WGT Romania 2008 – Concurs de overclocking si demonstratie cu azot lichid, powered by Asus

Scris de: , in categoria: Stiri, in 12 December, 2008.

Competitia WGT Romania din acest an se va desfasura in perioada 13-14 decembrie 2008. Locatia va fi “Forte Games” din Constanta, B-dul Tomis 235, etaj I,Complex Dacia. ASUS va sustine marea finala in calitate de partener traditional pe partea hardware, alaturi de Intel, Microsoft si UltraPRO.

Gamerii se vor intrece in cele mai populare jocuri multi-player – Counter Strike, Need for Speed si FIFA 2008 – utilizand calculatoare realizate de UltraPro Computers. Valoarea totala a premiilor oferite de ASUS va fi de 4600 Euro, recompensand primele doua echipe clasate in fiecare categorie de concurs.

Echipa lab501 (Micutzu, Matose & Monstru) va fi prezenta la acest eveniment in formula completa, pentru a face o demonstratie cu LN2 pe o platforma Nehalem, bazata pe Asus Rampage II Extreme. De asemenea, in paralel cu desfasurarea finalei WGT, vom organiza un concurs de overclocking cu premii foarte substantiale oferite de Asus. Va invitam pe toti sa veniti sa ne vedeti in actiune, sa participati la distractie si la concurs.

Pe 13-14 Decembrie, ne vedem la mare!

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: