Intel Core i5 – primele aparitii

Scris de: , in categoria: Stiri, in 12 July, 2009.

Dupa cum bine stiti, exista o categorie de pasionati care au acces la cele mai noi componente cu mult inainte de aparitia acestora. bukmacherskie zakłady sportowe milenium Fie ca vorbim despre angajati in cadrul unor mari companii producatoare de hardware, fie ca vorbim despre pasionati din presa, intotdeuna o lansare importanta va fi precedata de o serie de screenshot-uri. Unele reale, altele simple creeatii in Photoshop, acestea vor fi subiecte numai bune pentru a atrage atentia entuziastilor si pentru a le mentine interesul la cote maxime.  Deobicei, aceste asa zise “scapari” isi fac mai intai aparitia in Asia, cu cateva luni inainte de lansarea oficiala a produsului. Este logic, Asia fiind locul unde majoritatea componentelor sunt fabricate. Ei bine, ne apropiem cu pasi repezi de mijlocul lunii Iulie, iar procesoarele din familia Intel Core i5 ar trebui sa isi faca aparitia pe piata in Septembrie. lotto zakłady sportowe Si daca placi de baza construite in jurul chipsetului P55 am tot vazut pana acum, iata ca a venit momentul sa privim un Intel Core i5 750 overclockat. zaklady sportowe jak grac zeby wygrac

.

Comentarii

5 comentarii la: Intel Core i5 – primele aparitii

  1. doru15 a scris pe:

    acest core i5 750 comparat cu MB un q9550:
    -cache:8MB L3 vs 12MB L2(aici nu sunt chiar sigur ca quadul iese mai bine pentru ca nu stiu care sunt diferentele dintre L3 si L2,chiar as ruga pe cineva daca stie sa imi spuna diferentele sau un loc unde le gasesc)
    -viteza stock:2,83 Ghz vs 2,67Ghz
    +multiplicator:20 vs 8(nici aici nu sunt sigur,dar de data asta nu este vina mea,multiplicatorul poate fi deblocat,dar daca nu este este intradevar chiar foarte bine)
    +instructiuni:suporta in plus SSE4.2(mostenit de la fratele mai mare i7)
    Daca am gresit ceva corectati-ma si astept un raspuns pentru cache L3 vs L2…

  2. Kimi a scris pe:

    OMG ce-i cu voltajul ala?

  3. mascotzel a scris pe:

    voltajul ala pare monstruos

  4. FR4T3LL0 a scris pe:

    E minciuna. Core I5 e (ma rog…o sa fie) pe 32 nm. E fake poza.

  5. Monstru Post author a scris pe:

    Lynnfield = 45nm, Clarkdale = 32nm. Doua mancaruri de peste diferite 😉

Lasa-ne un comentariu: