Jetway MIH67M-HU3 Preview

Scris de: , in categoria: Stiri, in 7 February, 2011.

Daca in ultima luna am tot disecat placi de baza de la ASUS, Gigabyte sau ASRock acum a venit timpul si pentru o placa de la un producator mai putin cunoscut in Romania, Jetway. Aceasta este bazata pe chipset-ul Intel H67 si vine in format mATX.

In pachet regasim doar accesoriile de baza: cabluri SATA, I/O shield, manual de instalare si CD cu drivere si aplicatii. Pe panoul din spate putem gasi 1 port PS/2 pentru tastatura sau mouse, 4 porturi USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port LAN, conexiunile video (DVI dual-link,D-SUB, HDMI) si cele audio.

Layout-ul placii este pastrat simplu pentru a reduce cat mai mult pretul final al placii. Avem astfel 4 porturi SATA 3Gbps si 2 porturi SATA 6Gbps suportate nativ de chipsetul H67. Conectivitatea USB 3.0 este asigurata de un controller Asmedia; prezenta slotului PCI este posibila tot datorita prezenteiun controller Asmedia. Daca suntem nemultumiti de placa video integrata in procesor putem monta o placa video separata gratie slotului PCI-Express 16x.

VRM-ul procesorului are 4+1 faze (CPU + CPU_NB), acestea fiind suficiente tinand cont de posibilitatile de overclocking inexistente ale platformei Intel H67. Stiu ca multi dintre voi ar fi curiosi de un pret, dar aceasta informatie nu o avem pentru moment. Asadar, va las in continuare in compania unui mic pictorial cu placa prezentata astazi.

.

Comentarii

4 comentarii la: Jetway MIH67M-HU3 Preview

  1. endluzerul a scris pe:

    Cunoscut in Romania este, doar pe vremuri a avut niste placi superbe! :).

    Pacat ca va urma calea unor alte nume disparute sau pe cale de disparitie precum DFI, ABIT, Albatron…etc

  2. Dinu a scris pe:

    De când cu problemele platformei Sandy Bridge parcă nu mai au aşa mare importanţă toate aceste noi lansări. Eu unul m-am resemnat deja şi aştept noua platformă desktop de la AMD. Sper că nu în zadar.

  3. asigro a scris pe:

    Mă întreb dacă acestea sunt afectate de problema stratul de metal SATA-2 porturi 3Gbps avea asupra P67/H67?

  4. asigro a scris pe:

    Cel mai probabil acestea sunt afectate. Blurb Intel spune ca “toate chipset-uri 6-seria”, nu doar x67 modele, astfel încât ar trebui să acopere H61, precum şi orice alte variante prea.

Lasa-ne un comentariu: