Kingston lanseaza primul kit Tri-Channel de 12GB

Scris de: , in categoria: Stiri, in 28 May, 2009.

Kingston anunţă astăzi lansarea în premieră a kiturilor de memorie DDR3 Triple Channel de 12GB , avand o frecventa de functionare de 1600MHz. Kitul de memorie Kingston HyperX® DDR3 încorporează trei module de 4GB, permiţându-le gamerilor profesionişti şi pasionaţilor de jocuri exigenţi să obţină maximul de performanţă de la platformele Intel® Core i7 şi Intel® X58.

“Noile kituri de memorie HyperX DDR3 de 12GB sunt concepute pentru gamerii entuziaşti care vor să obţină de la sistemele lor, bazate pe platformele Intel® Core i7 şi Intel® X58, cele mai înalte performanţe de joc şi de creare a conţinutului digital. Acum le putem oferi celor mai exigenţi utilizatori kituri de memorie de înaltă performanţă care vor satisface şi cele mai înalte aşteptări pe care aceştia le au de la un astfel de produs,” a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, România, Kingston Technology Europe Ltd. “Kitul format din trei module a fost testat cu succes pe placa de bază Asus P6T Deluxe şi rulează la o frecvenţă de 1600MHz pentru a beneficia deplin de avantajele de viteză ale controlerului de memorie din procesorul Core i7.”

Noul kit de memorie Kingston HyperX DDR3 1600MHZ de 12GB este optimizat pentru profilul Intel XMP (Extreme Memory Profile), si foloseste latentele 9-9-9-27, pentru un voltaj de functionare de 1.65v.

Memoriile Kingston HyperX beneficiază de o garanţie lifetime. Pentru informaţii detaliate, vă rugăm să vizitaţi site-ul Kingston la www.kingston.com/Europe.

.

Comentarii

3 comentarii la: Kingston lanseaza primul kit Tri-Channel de 12GB

  1. DanD a scris pe:

    Tin minte cand mi-am facut primul upgrade de ram…

    Aveam 4mb si mi-am luat inca 8 !!!!!!!!!
    Pe un 486 dx4!

    va dati seama aproape aveam de atunci TRIPLE CHANNEL – 12 mb !!!

    Ah ?! – mb … nu GB .. oh sorry – da, sunt mai bune astea 🙁

    nu stiu unde o sa fim in 5-6 ani in ritmul asta – cu 12gb o sa fii prostu’ satului – cel mai jegos sistem si abia o sa rulezi windoz 17

  2. Noile kituri de memorie HyperX DDR3 de 12GB sunt concepute pentru gamerii entuziaşti care vor să obţină de la sistemele lor, bazate pe platformele Intel® Core i7 şi Intel® X58, cele mai înalte performanţe de joc

    ei pe dracu…

    tre sa imi iau si io frate 12gb, ca vorba aia…~90% din 3gb nu imi ofera performante inalte in jocuri=))

    sunt tari memoriile, dar totusi…nu pentru jocuri

    bine ca sunt ghilimele alea acolo

  3. CQ a scris pe:

    Sunt pe tot fragmentul… deci ei cred ce zic. Sau vor ca tu să crezi asta. 😀

Lasa-ne un comentariu: