La revedere HEXUS, bine ai venit Club386!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 3 November, 2021.

Club386

 
Fiecare domeniu are pasionatii sai, comunitatile si sursele de informatii sau entertainment specifice. De la reviste si website-uri si pana la forumuri, bloguri, grupuri de Facebook, canale de YouTube, TikTok sau Instagram, acum, mai mult ca niciodata, avem din ce in ce mai mult acces la continutul pe care il dorim, indiferent daca discutam despre review-uri sau meme-uri.

In cazul nostru este vorba despre IT si hardware, un domeniu care a evoluat constant in ultimii ani, iar prezenta in media a tinut pasul cu vremurile. Astfel, de la batranele reviste tiparite am ajuns la website-uri, blog-uri, canale de YouTube si alte forme de comunitati, mai precis canale prin care continutul relevant este diseminat catre pasionati.

Noi, de exemplu, suntem adeptii cuvantului scris si al review-urilor. Altii s-au dezvoltat in segmentul video, iar altii prezinta emisiuni la televizor. Cu totii impartasim insa aceeasi pasiune, motiv pentru care suntem colegi. Iar colegialitatea si pasiunile comune transced granite, astfel incat, de-a lungul ultimilor 14 ani, am avut ocazia sa cunosc o buna parte din colegii din alte tari, indiferent daca discutam despre website-uri sau canale de YouTube.

Si chiar daca activam in acelasi domeniu, marea majoritate a editorilor tech nu ne-am considerat niciodata concurenti, ci mai degraba prieteni, colegi care impartasesc o pasiune comuna. Acesta este si cazul colegului nostru Tarinder Sandhu, din Marea Britanie, unul dintre editorii tech de la HEXUS.

Ei bine, nu stiu daca urmariti articolele lor sau nu, dar in urma cu cateva zile, detinatorul site-urilor HEXUS si Bit-tech a anuntat incetarea activitatii celor doua site-uri. Asta nu inseamna insa ca oamenii care lucrau acolo de retrag din activitate, drept urmare, Tarinder, impreuna cu colegii sai Parm Mann si Mark Tyson, au pus bazele unui nou proiect editorial, denumit Club386.

Daca ati citit pana acum HEXUS, sau daca va pasioneaza site-urile tech in limba engleza, puteti sa le faceti o vizita! Noi le dorim succes!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: