MSI MOA 2012 – Concursul s-a incheiat

Scris de: , in categoria: Stiri, in 28 September, 2012.

In urma cu putin timp s-a incheiat si ultima proba a concursului de anul acesta. Cu toate ca ne puneam sperantele in 3DMark 11, am obtinut doar al saselea rezultat iar clasamentul final ne surprinde pe al cincilea loc. Monstru si Matose au reusit sa se descurce onorabil intr-o cursa putin nedreapta din pricina diferentelor intre procesoare sau placi video (coreenii si americanii au avut intr-adevar procesoare de aproape 5.5GHz) dar ei sustin ca s-ar mai fi putut ciupi cateva puncte de ici de colo.

Inceputul probei de 3DMark 11 a fost promitator, dar in scurt timp problemele au aparut: monitorul pierdea semnalul din cand in cand iar troubleshooting-ul a fost un proces extrem de lung. De ce? Pentru ca problema era chiar cablul DVI, nu chiar primul lucru la care te gandesti ca s-ar putea strica atunci cand placa video are -120 de grade Celsius si ruleaza aproape de 1800MHz.

 

 

Dar finalul a fost tensionat, pentru ca odata rezolvata problema scorurile bune au aparut si doar putin ne despartea de locurile 2 si 3. Mai intai 15001, apoi scorul final – 15176 de puncte ne-au facut sa credem din nou, dar sortii nu au fost de partea noastra in aceasta ocazie. Urmatoarea tentativa de a rula benchmark-ul a fost oprita din scurt de OCP-ul placii video, iar timpul a fost prea putin ca sa se dezghete si sa mai existe inca o incercare la 1850MHz pe GPU.

Felicitam toti participantii, caci au facut o figura frumoasa, dar cei din echipa coreeana merita remarcati pentru ca au evoluat constant pe intreg parcursul concursului si mereu au fost clasati in primiele trei locuri. Cu aceasta ocazie vrem sa ne exprimam si regretul fata de echipa Greciei, care din pacate nu a putut ajunge in Taipei din cauza unor probleme de ultim moment; ar fi fost un eveniment si mai interesant cu Aristidis si Stelios.

 

 

Comentarii

5 comentarii la: MSI MOA 2012 – Concursul s-a incheiat

  1. Ciupearca a scris pe:

    chiar iti lasa un semn de intrebare acest concurs…se pare ca nicaieri nu mai exista fairplay …sau poate chiar ati avut ghinion cu procesoarele…oricum bafta pe viitor

  2. Vă mulţumim că ne-aţi reprezentat! 🙂 Succes data viitoare! 😀

  3. darco_2 a scris pe:

    Felicitari baieti!

    Suntem mandrii de voi!

  4. Sonofabum a scris pe:

    Felicitari pentru participare si pentru rezultat, NR.1 in lume in inimile noastre! Forevar!

  5. ala rheu a scris pe:

    Din pacate se pare ca de fiecare data exista neajunsuri de genul asta la competitiitle de overclocking; la nivel local hai treaca mearga…la nivel regional ii cam suspect, insa la nivel mondial ii inadmisibil…ce ii costa sa pre-testeze niste chipuri (mai ales ca platforma ii data) si sa le puna la dispozitie participantilor doar daca pot duce minim X Ghz bench-stable? La fel si cu placile video; ok, ii prea multa alergatura, hartzogaraie si alte tambalauri cu asta? Dati dom’le atunci fixed frequency…5 Ghz de pilda…ca toti participantii sa aiba sanse egale si sa nu iasa nici discutii de genul “nu am avut noroc cu procesorul de tura asta” si “da doamne sa le moara procesorul / placa video la aia din fata noastra” (mai ales ultima remarca, vazuta pe forum, ce-i drept, nu din partea lui Monstru/Matose imi provoaca sila…Adica cum saracie se poate, doar asa putem castiga daca altora le moare platforma mai fir-ar sa fie? Bravo baieti…v-ati dus si ati realizat un rezultat respectabil; sunt convins ca a fost oricum o experienta pozitiva si ati avut ceva nou de adaugat la palmares. Tineti-o tot asa suntem alaturi de voi!

Lasa-ne un comentariu: