MSI MOA 2012 – Inceput cu probleme

Scris de: , in categoria: Stiri, in 28 September, 2012.

 

Prima proba a concursului s-a incheiat de curand, iar vestile nu sunt cele mai bune. Echipa noastra se afla pe locul 7 in clasamentul provizoriu, dupa proba SuperPi 32M, dezamagitor dupa ce au pornit drept favoriti.

Cea mai mare problema au pus-o chiar cele doua procesoare puse la dispozitie de MSI. Primul dintre ele a putut rula benchmark-ul la 5.3GHz iar al doilea la mai putin de 5.2GHz, in conditiile in care scorul lui Petrica_barii, liderul dupa prima etapa, a fost obtinut la aproape 5.45GHz. Mai mult decat atat, IMC-urile slabe nu au permis folosirea unor setari atat de agresive pe cat doream pentru memorii, punand probleme chiar si la 2400MHz. Pe final, cand situatia hardware-ului devenise limpede, alte probleme cu platforma au interzis eficientizarea scorului; waza tot crapa…

 

 

Chiar daca locul 7 nu suna prea bine, sistemul de punctare la MOA se bazeaza pe diferentele procentuale intre scoruri, astfel incat pastram sanse pentru o clasare pe podium. Ultimele doua probe, 3DMark 03 si 3DMark 11, valoreaza cumulat 60% din scorul final iar Monstru si Matose au de recuperat mai putin de doua procente. Sa speram ca lucrurile vor merge mai bine de acum incolo!

 

 

Comentarii

3 comentarii la: MSI MOA 2012 – Inceput cu probleme

  1. Ce hardware au primit concurenţii pentru overclocking?

  2. Robert a scris pe:

    Din pacate “norocul/ghinionul” isi spune cuvantul. Pacat ca aceasta situatie umbreste calitatile esentiale in ceea ce priveste overclocking-ul, de care echipa noastra a dat dovada pana acum. Le tin pumnii in continuare si nu cred ca sunt singurul, ba din contra si de ce nu, poate reusesc pana la final(vorba lui Monstru) o noua “figura frumoasa”. Hai Lab501! Hai Romania!

  3. wizard a scris pe:

    Felicitari baieti, next time poate veti avea noroc de un hw pe masura performantelor voastre. Felicitari Matei, felicitari Monstru.

Lasa-ne un comentariu: