NVIDIA anunta noi produse in direct pe Twitch

Scris de: , in categoria: Stiri, in 6 May, 2016.

Desi Computex-ul este la mai putin de o luna distanta se pare ca lucrurile cu adevarat interesante vor fi anuntate inainte sau cel putin asta este impresia lasata de anuntul celor de la NVIDIA din aceasta dimineata.

Mai exact, in aceasta noapte la ora 4 a.m. in tara noastra va incepe un eveniment special transmis in direct pe canalul de Twitch a celor de la NVIDIA in care vor fi anuntate tehnologii si produse noi. Colegul meu Tudor este la fata locului, adica in Austin (Texas, SUA) si ne va raporta de la fata locului.

Printre altele, cel mai probabil vom asista la anuntul oficial al seriei Geforce GTX 1xxx motorizate de nucleul Pascal care ne-a fost promis de ceva timp si pe care il asteptam cu sufletul la gura. Asadar la noapte se pare ca avem program asa ca aprovizionati-va cu bere si floricele :).

 

pascalmaxwell

 

Comentarii

3 comentarii la: NVIDIA anunta noi produse in direct pe Twitch

  1. Laurentiu a scris pe:

    Iar ne fura astia mintile cu praf … de siliciu.

  2. Thy3f a scris pe:

    O mica greseala de repetare: “Colegul meu Tudor este la fata locului, adica in Austin (Texas, SUA) si ne va raporta de la fata locului.”

  3. doru a scris pe:

    @Thy3f – de fapt nu e nici o eroare de repetare. Se specifica in mod clar ce va face Tudor acolo, adica in loc sa il inhate pe Huang la o bere, de exemplu 🙂

Lasa-ne un comentariu: