O noua categorie de produse evoMAG si un nou voucher pentru forumistii LAB501

Scris de: , in categoria: Stiri, in 15 June, 2018.

evoMAG

 
A venit vara, dragii monstrului, iar colegii de la evoMAG s-au gandit sa sarbatoreasca acest lucru intr-un mod inedit, adaugand o noua categorie de produse care poate fi achizitionata de la ei, mai precis vehicule electrice. Indiferent daca discutam despre trotinete, biciclete sau hoverboard-uri, cei de la evoMAG le au acum in oferta, iar pentru cei pasionati cu adevarat, exista si posibilitatea de a le testa pe viu, Sambata, 16.06.2018 incepand cu ora 10:00, in Showroom-ul evoMAG (Splaiul Unirii 257-259).

Forumistii LAB501 primesc o alta veste buna de la evoMAG. Astfel, indiferent daca vei participa sau nu la test-drive-ul celor de la evoMAG, incepand de astazi vezi gasi in sectiunea Publicitate / Announcements un voucher in valoare de 100 RON pe care il poti utiliza pana pe data de 31.07.2018 la achizitia unui produs din categoria vehicule electrice de la evoMAG.

Evident, voucher-ul este disponibil pentru persoane fizice, membrii ai forumului LAB501 si poate fi utilizat o singura data la achizitia oricarui produs din gama vehicule electrice. Daca sunteti pasionati, puteti gasi voucher-ul pe forum, iar daca vreti sa vedeti pe viu ce produse ofera cei de la evoMAG in gama vehicule electrice puteti participa maine la Test Drive-ul organizat in Showroom, unde vor fi disponibile pentru testare peste 40 de modele.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: O noua categorie de produse evoMAG si un nou voucher pentru forumistii LAB501

Lasa-ne un comentariu: