P45+ION, doua sisteme aceeasi placa! (DFI Hybrid Motherboard Video Preview)

Scris de: , in categoria: Stiri, in 19 September, 2009.

Astazi DFI a prezentat in  premiera  unui grup restrans al presei de specialitate prima placa de baza ce poate rula in paralel doua sisteme independente. Placa poarta denumirea de  Hybrid P45-ION-T2A2.

Partea stanga a placii este construita in jurul platformelor NVIDIA ION si Intel Atom. Aceasta “jumatate” va putea fi folosita pentru diferite aplicatii ce necesita o putere mica de procesare cum ar fi torrente, office si de ce nu vizualizarea de filme la rezolutii HD. Cealalta parte prezinta toate componentele standard unei placi ce foloseste chipset-ul P45 ce va putea fi folosita pentru encodari audio/video, gaming si alte aplicatii intesive.

Pana la aparitia primelor teste avem un film in format HD cu o prezentare succinta a ei oferit de baietii de la TweakTown.

Comentarii

2 comentarii la: P45+ION, doua sisteme aceeasi placa! (DFI Hybrid Motherboard Video Preview)

  1. Foarte interesanta jucaria insa partea cea mai interesanta este pretul. Daca separat ar costa mai putin nu o sa aiba deloc succes 🙂

  2. DanD a scris pe:

    deci e cea mai tare treaba pe care am vazut-o in ultima vreme !!

    toata ziua stau pe net si alte chestii care nu necesita nimic si cand te loveste durerea de un joc PAC la buton si e in TIMP REAL – asta e cea mai tare treaba

Lasa-ne un comentariu: