Samsung lanseaza doua monitoare 4K cu Freesync

Scris de: , in categoria: Stiri, in 24 June, 2015.

Tehnologia FreeSync a lui AMD prinde din ce in ce mai mult teren, majoritatea producatorilor importanti de monitoare lansand deja modele compatibile. Cel mai recent anunt a fost facut de coreeni de la Samsung, care au prezentat doua noi monitoare UHD 60Hz ce suporta FreeSync: U24E590D si U28E590D.

Ambele modele au panouri 4K si refresh de 60Hz, diferenta intre ele constand in diagonala ecranului si tipul de ecran folosit: PLS de 24″ pentru U24E590D si TN de 28″ pentru U28E590D. Este lesne de inteles ca modelul de 24″ are un panou mult superior si la pretul anuntat de 399$ ar trebui sa fie o alegere excelenta, mai ales pentru gaming avand timpul de raspuns de doar 4ms.

Avand un panou tehnologic mai slab (TN), U28E590D beneficiaza in schimb de un timp de raspuns mai bun (1ms) si de un pret destul de competitiv avand in vedere diagonala de 28″. Mai exact acesta va fi disponibil incepand cu 24 iulie la un pret de 599$.  Samsung U24E590D este disponibil incepand de azi, dar probabil ca in Romania va ajunge ceva mai tarziu.

 

samsung

 

Sursa: Business Wire

Comentarii

3 comentarii la: Samsung lanseaza doua monitoare 4K cu Freesync

  1. Or scoate ei dar noi inca nu avem filme 4k ce sa mai zicem de posturi tv in format 4k. Cel mult am vazut cateva videoclipuri pe youtube.

  2. @alex nu e vorba de filme, display-ul 4k vine cu o claritate mult mai mare si o densitate a pixelilor care va face diferenta chiar si atunci cand urmaresti un film FULL HD.

  3. Nu detin cunostinte avansate de IT pentru a sti exact cum sta treaba insa asa in mare pot spune ca un film 420p se va vedea la fel indiferent ca il vezi pe ecran HD sau FULL HD. Implicit un film Full HD se va vedea la fel pe un ecran 4K ca pe un ecran Full HD. Aici ma refer la rezolutie. De asemenea o poza de 2 MP se va vedea la fel indiferent de ecran.

Lasa-ne un comentariu: