Uneori, gandurile frumoase devin realitate…

Scris de: , in categoria: Stiri, in 30 May, 2012.

Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar in Noiembrie v-am povestit despre Matei, un baietel de 10 luni care era diagnosticat cu o forma foarte rara de cancer. Atunci, impreuna cu prietenii de la Gigabyte ne-am implicat si noi in concertul de strangere de fonduri sustinut in Open Pub de trupele Bodark si Running Clouds.  S-au strans fonduri la acel concert, am ajutat si noi cum am putut, ba chiar s-au strans si contributii din partea forumistilor LAB501.

Ei bine, am avut placuta surpriza sa descopar ca toate aceste eforturi nu au fost in van, deoarece micutul a fost operat cu succes, si in urma controlului efectuat pe 26.04.2012 s-a constatat ca tumoarea a fost eliminata definitiv. Personal m-a bucurat foarte tare acest lucru, si ii doresc lui Matei multa sanatate si mult noroc de acum inainte. Nu in ultimul rand, ma bucur ca printre toti cei care au facut ca acest lucru sa fie posibil se numara si comunitatea LAB501 si cei de la Gigabyte. Iata ca uneori, cu putin efort si multa bunavointa, gandurile frumoase chiar pot deveni realitate.
 

Comentarii

3 comentarii la: Uneori, gandurile frumoase devin realitate…

  1. DanuAL a scris pe:

    In sfarsit mai vedem si o fapta buna, finalizata REAL, IN BINE!!!
    FELICITARI ECHIPEI LAB501 si tuturor celor implicati!!!
    TOT ASA, TOT ASA!!!

  2. Felicitări lui Matei şi familiei pentru puterea de care au dat dovadă, că astea-s mari încercări. Felicitări şi celor care şi-au oferit ajutorul, că aşa am ajuns la ştirea bună de faţă. 🙂

    Multă sănătate, Matei! 🙂

  3. Robert a scris pe:

    Ma bucur sa vad ca actiunile comunitatii lab501 au avut o finalitate. Un exemplu din care intotdeauna avem de invatat!

Lasa-ne un comentariu: