UPDATE – NEXT LAB501 DIABLO III BETA Key Giveaway

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 March, 2012.

Cred ca sunteti cu totii familiarizati cu NEXT LAB501 DIABLO III Beta Key Giveaway. Daca nu sunteti, sa va fie rusine, intrati acum si vedeti despre ce este vorba!!! is ivermectin used to treat rosacea

Ei bine, desi initial incepusem concursul cu 3 conturi de BETA, datorita faptului ca sunteti fani adevarati ai seriei, cei de la Blizzard au fost de acord sa aloce mai multe conturi pentru acest concurs. ivermectin injectable 10 mg per ml Prin urmare, daca sunteti copii cuminti si participati la giveaway-ul nostru, aveti sansa sa fiti unul dintre cei 9 fericiti castigatori!!! ivermectin for bot flies Spor la treaba!

Comentarii

7 comentarii la: UPDATE – NEXT LAB501 DIABLO III BETA Key Giveaway

  1. 고주석 a scris pe:

    Please give me a Diablo beta key please…..

  2. Coja cosmin a scris pe:

    vreau si eu key va rog

  3. Gelu-Cristian a scris pe:

    Diablo este singurul, chiar primul joc cumparat de mine personal. Au fost si va ramane o amintire in copilaria mea. Mi-ar placea sa traiesc iar acele amintiri, altaturi de o grafica noua si un gameplay care sper sa vina cu mici modificari fata de cele 2 experiente din titlurile vechi.

  4. Catalin a scris pe:

    All shall burn ! El Diablo is commning ! 🙂

  5. Robert a scris pe:

    De fiecare data cand ma gandesc la seria Diablo, imi aduc aminte de primul moment in care un joc m-a speriat.
    Ma refer la “Ah, fresh meat!”… momentul in care am deschis usa catre “The Butcher”. Frustrarea pe care o traiam in acele momente, cand instinctul imi zicea sa fug, voiam sa o rup la fuga si totusi caracterul din joc, arcasa, mergea cu pasi de melc, de parca n-ar fi avut nicio grija in acel moment, de parca o monstruozitate cu ditamai sataru’ n-ar fi fost pe urmele sale…

  6. wow super

  7. Kellu a scris pe:

    Am jucat diablo 2 timp de 4 ani continuu,tot liceul :)),cel mai bun caracter pe care l-am avut o fost un paladin lvl 90 😀 am fost profund captivat de acest joc si as vrea sa-l cumpar,dar inainte de a ma hotara sa dau banii pe el as vrea sa-l incerc,de aceea va rog sa-mi acordati si mie un beta key!

Lasa-ne un comentariu: