Super Flower Golden King 550W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 13 April, 2012.

 

Super Flower este o companie ce are o experienta de mai bine de 20 ani in proiectarea si producerea de carcase si surse de alimentare. Desi numele tradeaza originea asiatica a companiei, acestia au surprins in mod placut prin sursele lor 80PLUS Platinum, lansate acum mai bine de 6 luni. Practic acestia concurau si chiar depaseau producatori consacrati de pe piata.

Mai mult, la CeBIT anul acesta am aflat si faptul ca Super Flower lucreaza deja la o noua generatie de surse compatibile cu standardul 80PLUS Titanium avand deja sample-uri functionale. Ma gandesc si deja salivez la o sursa fanless 80PLUS Titanium de 600W – 700W.

Tocmai pentru ca sursele Super Flower 80PLUS Platinum au avut succes peste tot pe unde au fost testate, pentru articolul de astazi am ales o sursa ce prezinta un potential foarte mare: Golden King 550W. Facilitatea interesanta o reprezinta insa OCP-ul setat mai sus, astfel incat sa permita functionarea la 650W+ in regim de eficienta 80PLUS Gold.

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Super Flower Golden King 550W – Test practic

 1. gladiator71 a scris pe:

  Împresionant ! Felicitări ! Mulţumesc

 2. Ionut a scris pe:

  Întradevar, este o sursa buna, care-și merită banul.

 3. Laurentiu a scris pe:

  Cine o doreste o poate comanda de la Maguay.
  Chiar o au in stoc 🙂

 4. m4riu5 a scris pe:

  Salut,nu cumva stiti de unde pot achizitiona suport pt calculator ,in loc de carcasa,vreau sa-mi fac aerisirea mai buna!

Lasa-ne un comentariu: