IDF 2011 – Conceptul de Ultrabook exemplificat – Asus UX21

Scris de: , in categoria: Diverse, in 15 September, 2011.

Dupa cum stiti, portabilele nu sunt neaparat cele mai interesante dispozitive pentru noi. Totusi, nu puteam sa nu mentionez unul dintre conceptele cel mai des vehiculate in cadrul acestei editii a IDF-ului, in primul rand pentru ca am fost de fata atunci cand primele faze ale acestui concept au fost dezvaluite publicului, si in al doilea rand pentru ca dispozitivele despre care vorbim vor accentua cu siguranta rata adoptiei notebook-urilor in randul unei game cat mai vaste de cumparatori.

Daca va amintiti materialul pe care l-am scris despre prezentarea lui Mooly Eden in cadrul “Intel PC Client Event – Computex 2010”, poate va amintiti si momentul in care Mooly a scos dintr-un plic doua notebook-uri foarte subtiri, oferindu-ne astfel o scurta imagine a ceea ce avea sa devina viitorul computerelor portabile. Ei bine, acel viitor este pe cale sa devina realitate chiar in acest moment, in conditiile in care toti producatorii de notebook-uri pregatesc o gama variata de Ultrabook-uri pentru sfarsitul acestui an. Mai mult decat atat, primele modele vor fi lansate chiar in cursul acestei luni, si vom vorbi putin mai tarziu despre un astfel de model de la Asus.
.

Comentarii

3 comentarii la: IDF 2011 – Conceptul de Ultrabook exemplificat – Asus UX21

  1. fan a scris pe:

    e fain ultranetbook-ul dar si tu se pare ca, dupa cum observ in poza, ai mai slabit cateva kg. ultra-monstru… scuze, dar am vrut sa fac o gluma.

  2. Mihailescu Andrei a scris pe:

    salut,un amd x4 955 be poate limita un 6950{nedeblocat}?

  3. DanD a scris pe:

    este adevarat ca nu are ventilator si racirea e doar pasiva/convexie?

Lasa-ne un comentariu: