Corsair Carbide 600C – The Yellow Gaming Machine

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, Featured Articles, in 28 March, 2016.

Introducere

 

Povestea celor de la Corsair este una din povestile de succes din industria IT, in mare parte datorita faptului ca au stiut cand si in ce directie sa se reorienteze.  S-au transformat dintr-un producator respectat de memorii volatile (DRAM) in anii ’90, intr-un gigant ce are in oferta produse din mai multe categorii (carcase, surse, memorii, sisteme de racire, sisteme audio, periferice de gaming, etc).

In segmentul carcaselor, Corsair au dat tonul in 2009 atunci cand a lansat Obsidian 800D, model care a devenit rapid visul tuturor entuziastilor si pasionatilor pentru aspect si pentru posibilitatile de wiremanagement de exceptie. De atunci au avut loc multe lansari de carcase Corsair, acestea fiind impartite in 4 familii daca le putem spune asa: Obsidian, Graphite, Vengeance si Carbide.

Astazi vom construi un sistem echipat in totalitate cu produse Corsair (acolo unde este posibil, bineinteles), pornind de la o carcasa foarte interesanta lansata pe piata la finalul anului trecut: Carbide 600C. Vom vedea pe parcurs ce componente mai gasim ca sa populam sistemul, asadar nu va stric surpriza chiar de pe prima pagina a articolului. Inarmati-va asadar cu rabdare si cafea / ceai  sau bere / vin daca cititi acest articol la ceas de seara. Va fi o calatorie interesanta!

 

55

 

Comentarii

5 comentarii la: Corsair Carbide 600C – The Yellow Gaming Machine

 1. Emil Alexandru Barb a scris pe:

  Abia astept sa testati Oculus Rift preferabil cu jocul Eve Valkyrie 😀

 2. Petru a scris pe:

  Fain di tat!! Bravo boss!! 🙂

 3. Monstru a scris pe:

  Emil – am testat Oculus impreuna cu Valkyrie inca din stadiul Beta, acum un an si jumatate. Am testat recent si versiunea retail Oculus, precum si HTC Vive…Asteptam totusi titluri VR Ready AAA pentru a emite o opinie 🙂

 4. Emil Alexandru Barb a scris pe:

  Daca tot costa vreo 600-700 euroi, singura mea nedumerire este urmatoarea. Te dor ochii(capu) de la experienta? Eu de exemplu nu sufar filmele 3d.

 5. Monstru a scris pe:

  Mie personal Oculus imi creeaza o stare de disconfort dupa o vreme. HTC Vive nu.

Lasa-ne un comentariu: