Review – Nvidia Titan X Pascal + EK-FC Titan X Pascal – Nickel

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 5 September, 2016.

Nvidia Titan X Pascal

 
In momentul in care faci parte din acel grup select de site-uri prezente la fiecare lansare internationala, inevitabil vei ajunge sa intelegi mai bine domeniul, companiile care activeaza in domeniu precum si colegii din domeniu. Am avut ocazia de nenumarate ori sa fac “schimb” de experienta cu colegi din alte tari, de la site-uri binecunoscute si asa am invatat ca exista un numar aproape nelimitat de moduri corecte in care poti testa un produs, fiecare editor avand de obicei stilul sau, atat din punct de vedere al testarii cat si din punct de vedere al procesului de lucru efectiv (realizarea fotografiilor, realizarea graficelor, realizarea draft-ului, s.a.m.d.).

Totusi, gandindu-ma la aceste lucruri mi-am dat seama ca am discutat de nenumarate ori despre produse, despre arhitecturi de chipset-uri, despre pozitionarea pe piata sau despre rezultatele obtinute in teste, dar nu imi aduc aminte sincer sa fiu sa fi discutat despre modul in care fiecare scrie efectiv. Nu, nu ma refer la testare sau fotografiere ci pur si simplu la modul in care fiecare asterne cuvintele pe ecran. Si mi-am dat seama ca nu am purtat aceasta discutie pentru ca spre deosebire de celelalte etape ale realizarii unui articol, scrisul efectiv este ceva mai personal, mai intim, care tine de personalitatea fiecaruia.

Bine domne, o sa spuneti, dar ceea ce scrieti voi e public, ce e atat de intim in asta? Ei bine da, ceea ce scriem noi este public, dar eu nu ma refeream la ceea ce scriem si mai degraba la cum scriem. Care este modul in care decidem cum vom aborda un articol. Ce se intampla cand o facem? Ascultam muzica sau preferam linistea? Dureaza mult sau putin? Este usor sau este dificil?

Si am ajuns sa imi pun intrebarile astea si sa port acest dialog imaginar cu voi dintr-un motiv foarte simplu. Multe produse se aseamana, prin urmare exista si multe articole care se aseamana. Exista insa si articole care “se scriu” greu, unde ideile nu se astern chiar atat de simplu in pagina, la fel cum exista si articole care parca se scriu singure, paginile umplandu-se cu repeziciune chiar si in momentele in care suntem obositi.

Pentru mine personal, in aceasta categorie au intrat intotdeuna articolele in care am tratat extreme. Monstrii… Titani. Da… este mai simplu sa vorbesti despre un varf de gama, in momentul in care esti entuziast si performanta acestuia pur si simplu te fascineaza. Este mult mai usor sa asterni cu abilitate superlative pe pagina, cand produsul pe care il tratezi produce fascinatie prin simpla sa prezenta. Si nu doar ca este simplu, dar exista o voluptate anume in tot acest proces, deoarece te simti ca unul dintre putinii norocosi care au fost alesi pentru a se desfata alaturi de un obiect ravnit de toti si ai si ocazia de a povesti si altora cum a fost.

Iar acum, am ajuns sa discutam despre asta dintr-un motiv la fel de simplu. M-as fi asteptat sa fiu in starea in care sa imi doresc sa umplu paginile cu repeziciune cu epitete si metafore care preaslavesc gloriosul Titan. Iar cand am ajuns efectiv in fata paginii goale, mi-am dat seama ca nu pot face asta. De fapt pot… dar nu vreau. Nu vreau sa aduc osanale mariei sale Titanului. Pentru ca prea multe lucruri s-au schimbat in aceasta industrie in ultimul an, iar de aceasta data simt ca nu pot lasa deoparte alte aspecte si nu ma pot lasa fermecat pur si simplu doar de performanta, asa cum as fi facut-o alta data.

Da, Nvidia Titan X Pascal este cea mai puternica placa video de pe planeta, dotata cu cel mai puternic nucleu destinat pietei consumer de pe planeta. Mai mult decat atat, este o combinatie reusita intre forta bruta, eleganta si exclusivitate. Este tot ce si-ar putea dori un gamer si reprezinta in momentul de fata apogeul solutiilor grafice disponibile pentru consumatori pe orice platforma. Nu-i asa ca sunteti curiosi acum de ce nu a avut parte de un intro cu valente epice marca Monstru?

 
Intro

Comentarii

51 comentarii la: Review – Nvidia Titan X Pascal + EK-FC Titan X Pascal – Nickel

  1. cristi a scris pe:

    salut. Ma ajuta cineva cu o configuratie. Multumesc.

Lasa-ne un comentariu: