Castigatorii European Hardware Community Awards 2017

Scris de: , in categoria: Stiri, in 23 November, 2017.

European Hardware Community Awards 2017

 
Deja v-ati obisnuit cu European Hardware Asociation, asociatia care alege in fiecare an cele mai bune produse din domeniul IT, prin votul celor 9 site-uri membre. In afara de premiile European Hardware Awards, decernate in fiecare an inainte de Computex, la sfarsitul fiecarui an, toate site-urile membre le ofera cititorilor sansa de a vota produsele preferate, aceste premii fiind denumite European Hardware Community Awards.

Anul acesta, cititorii site-urilor membre EHA au avut ocazia sa isi exprime parerea in nu mai putin de 41 de categorii de produse, de la procesoare si pana la wearables. Tinand cont de audienta de peste 22 de milioane de cititori, acesta este cel mai mare studiu de acest fel organizat vreodata in Europa, iar rezultatele reprezinta preferintele majoritatii din Suedia (SweClockers), Polonia (PurePC), Spania (Hispazone), Germania (HardwareLuxx), Italia (Hardware Upgrade), Olanda (Hardware Info), Franta (Cowcotland), Marea Britanie (KitGuru) si Romania (LAB501).

Evident, in momentul in care analizam rezultatele, trebuie sa tinem cont si de ponderea cititorilor raportat la tari, rezultatele locale aratand de cele mai multe ori diferit (in special in Romania). Mai jos puteti gasi lista castigatorilor European Hardware Community Awards 2017 pentru fiecare categorie de produse.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: