CeBIT 2012 – Gigabyte prezinta noile placi cu Z77

Scris de: , in categoria: Stiri, in 5 March, 2012.

 

Evident ca nici Gigabyte nu putea pierde ocazia CeBIT-ului de a isi arata gama de placi de baza echipate cu Intel Z77. Prima la pozat a intrat G1 Sniper 3 ce face parte din seria dedicata gamerilor, asadar regasim solutia audio de la Creative impreuna cu condensatori Nichicon audio-grade cat si placa de retea Bigfoot Killer NPU. Remarc pozitiv renuntarea la pistoale si alte jucarii, practic singurul element iesit din comun este craniul auriu situat pe PCH.

Noutatea fata de seriile anterioare este introducerea butoanelor de Power, Reset si Reset CMOS impreuna cu Debug LED … salut pe aceasta cale pe cei de la Gigabyte care au invatat din feedback-ul oferit ! Mai jos avem si un prototip de G1 Sniper M3 in format mATX careia ii lipseste momentan schema coloristica dar probabil ca o va capata atunci cand va ajunge in retail.

 

 

 

Din seria de placi de baza Gigabyte Z77 nu putea lipsi GA-Z77X-UD5H, un model echipat atat cu iesiri video cat si cu modul de WiFi si Bluetooth 4.0. Remarc si aici prezenta butoanelor Power, Reset si Reset CMOS impreuna cu Debug LED – facilitati rezervate inainte doar pentru modelul de varf UD7. Mai departe avem modelul GA-Z77X-D3H destinat segmentului mainstream dar totusi vine cu slot mSATA si doua porturi PCI-Express 3.0 16x pentru SLI / Crossfire.

 

 

 

Desi nu face parte din gama de placi cu Intel Z77, GA-X79S-UD5 este o placa noua in portofoliul Gigabyte. Aceasta aduce segmentului desktop cateva facilitati ale placilor workstation, cum ar fi porturile SAS. Cu acest model, Gigabyte introduce seria S de placi de baza avand chema coloristica negru – albastru – gri. De mentionat ca GA-X79S-UD5 vine si ea cu modul de WiFi si Bluetooth 4.0.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: CeBIT 2012 – Gigabyte prezinta noile placi cu Z77

  1. Amigo a scris pe:

    Ma bucur ca au renuntat la design-ul “libidinos” cu pistoale si gloante in cazul modelului G1 Snipper.

Lasa-ne un comentariu: