CeBIT 2013 – Se pregateste ASRock Z87 OC Formula

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 March, 2013.

ASRock Z87 OC Formula

Dupa ce v-am prezentat toate placile de baza cu Intel Z87 prezente sau nu la CeBIT nu puteam sa trecem cu vederea o placa de baza destinata overclockerilor. Este vorba de ASRock Z87 OC Formula, o placa pe care o asteptam cu interes sporit mai ales dupa ce ne-am jucat si ne-a placut atat de mult Z77 OC Formula.

Desi este un secret pazit bine de ASRock si nu a fost expusa nicaieri, nu s-a fabricat inca placa destinata overclockerilor care sa se poata ascunde de noi. Prin urmare, nu numai ca am avut ocazia sa ne jucam pe indelete cu aceasta placa (de altfel complet functionala si in proportie de 99% finalizata ca design) dar am pregatit si o poza pentru voi, ca sa nu ziceti ca stam la povesti.

Din pacate nu putem dezvalui mai mult de atat in acest moment, deoarece, asa cum spuneam, ASRock Z87 OC Formula este un secret bine pastrat de cei de la Asrock. Pana vom putea sa va aratam placa in toata splendoarea ei, ne multumim cu ideea ca inca un model deosebit de interesant se pregateste intens sa iasa pe piata. Lucrurile se prezinta destul de bine pentru overclockeri in ultima vreme 🙂

 

_MG_1149

Comentarii

Un comentariu la: CeBIT 2013 – Se pregateste ASRock Z87 OC Formula

  1. Florentin a scris pe:

    Pai da, cu semnautura lui NickShih…

Lasa-ne un comentariu: