Computex 2010 – Noutati de la EVGA

Scris de: , in categoria: Stiri, in 1 June, 2010.

EVGA este cu siguranta un brand premium, adresat entuziastilor. Atat placile video cat si placile de baza produse de compania americana sunt capabile sa ofere un nivel maxim de performanta, precum si sentimentul de apartenenta la un club select. Unul dintre secretele succesului companiei a fost intotdeuna atentia acordata comunitatii de fani. Astfel, odata cu lansarea modelului Classified SR2, au aparut o serie de probleme, legate de carcasa care ar putea acomoda un asemenea monstru, sau sursa care ar dispune de toate cablurile necesare alimentarii dihaniei. Ei bine, sa nu credeti ca parerea fanilor a ramas fara ecou. Astazi am putut admira carcasa EVGA Classified SR2, precum si sursa EVGA Classified SR2. موقع 365 Cei de la EVGA ofera astfel o gama intreaba de produse din seria SR2, al caror scop este facilitarea construirii unui sistem bazat pe cea mai puternica placa de baza a momentului. Dupa cum puteti observa, unul dintre atuurile carcasei SR2 este integrarea modulului de control al celor mai importante functii, cu ajutorul acestuia utilizatorii putand sa modifice on-the-fly frecventa procesorului, voltajul acestuia sau turatia ventilatorului printr-o simpla apasare de buton, fara a fi necesara deschiderea carcasei.

.











.

Bineinteles, noutatile nu se opresc aici. Astfel, veteranele X58 FTW, respectiv X58 Classified au primit un binemeritat upgrade, venind acum impreuna cu tehnologiile USB 3.0, respectiv S-ATA 3.

.



.

Evident nu puteau lipsi noutatile la capitolul placi video. موقع المراهنات كرة القدم Astfel, pe langa nou-lansata GTX 465, cei de la EVGA au prezentat si modele custom pentru GTX 480, respectiv GTX 470. betfinal Daca in cazul varfului de gama avem de-a face cu o racire pe apa, in cazul lui GTX 470 cei de la EVGA au imbunatatit design-ul de referinta, cu ajutorul unui back-plate si a unei fante de evacuare a aerului mult mai permisiva (insa in limitele specificatiilor EMI). Cu ajutorul acestor imbunatatiri, temperatura modelului GTX 470 este in medie cu 7 grade mai mica decat cea a design-ului de referinta.

.




Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2010 – Noutati de la EVGA

Lasa-ne un comentariu: