Computex 2014 – Cougar prezinta echipamente noi de gaming: 700M & 700K

Scris de: , in categoria: Stiri, in 5 June, 2014.

Desi Cougar este cunoscut mai degraba pentru surse si carcase, compania s-a decis de ceva timp sa intra de asemenea si pe piata perifericelor de gaming. Ultimele lor inovatii in acest segment au fost punctul principal de atractie la standul lor din cadrul Computex 2014, targ ce se desfasoara in acest moment in Taiwan.

Avem mouse-ul Cougar 700M Gaming Mouse ce poate fi customizat dupa bunul plac, avand dotari ca 8200DPI Laser Sensor, procesor 32-bit ARM, 512KB memorie onboard, weight adjustment, palmrest ajustabil si interschimbabil dar si o structura interioara din aluminiu. Cum fiecare mouse de gaming are nevoie si de o tastatura la fel de dotata, Cougar a prezentat de asemenea si 700K Mechanical Gaming Keyboard. Are 2 seturi de butoane programabile (M-keys si G-keys), memorie onboard, procesor 32-bit ARM, taste mecanice Cherry dar si iluminare completa a tastelor

 

_DSC9267

_DSC9261

_DSC9262

_DSC9264

 

Putem vorbi de produse noi si in ceea ce priveste gama de surse a lui Cougar, cum ar fi GXD certificate 80PLUS Gold sau CMD certificate 80PLUS Bronze. Seriile GX si CM deja exista in gama producatorului, sufixul D semnifica faptul ca sursa este complet digitala. Acesta tehnologie permite utilizatorilor sa interactioneze cu sursa pentru a monitoriza cei mai importanti parametri (eficienta, puterea consumata impartita pe rail-uri, temperatura) dar si pentru a modifica a serie de parametrii (tensiunea pe rail-uri, viteza ventilatorului).

Ultimul produs nou prezentat de Cougar este QBX Mini Gaming Tower, care are intr-adevar o infatisare foarte moderna, in special datorita finisajului exterior din aluminiu periat. Se poate integra atat in living cat si in dormitorul unui impatimit de jocuri!

 

_DSC9269

_DSC9272

_DSC9273

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2014 – Cougar prezinta echipamente noi de gaming: 700M & 700K

Lasa-ne un comentariu: