Computex 2015 – Noutati de la Cougar

Scris de: , in categoria: Stiri, in 16 June, 2015.

Inca de anul trecut Cougar a simtit directia in care se misca piata si s-a concentrat din ce in ce mai mult pe perifericele de gaming. Daca anul trecut am putut vedea doar doua produse noi, in acest an Cougar au pregatit o intreaga linie de produse pentru a acoperi fiecare palier de pret.

700M eSports este o versiune mai accesibila a varfului de gama 700M, lipsindu-i greutatile precum si sasiul ajustabil. 600M eSports este un model si mai accesibil ce renunta la sasiul de aluminiu si la unele butoane suplimentare.

In ceea ce priveste tastaturile gasim 400K si 450K, doua tastaturi cu taste mecanice hibrid ceea ce inseamna un pret apropiat de cele clasice cu membrana. Avantajul, pe langa pret bineinteles, il constituie faptul ca datorita constructie acestea sunt waterproof. Din clasa superioara gasim Attack X3, o tastatura mecanica cu iluminare rosie si structura de aluminiu.

 

4

5

6

10

9

 

Carcasele si sursele, produsele cu care Cougar si-a inceput activitatea au primit si ele ceva atentia in cadrul standului companiei de la Computex-ul din acest an. Desi au acelasi sasiu, QBX si QBX Kaze arata complet diferit la exterior. Din ceea ce am aflat de la reprezentantul Cougar, QBX se pare ca este preferata de europeni in timp ce QBX Kaze este mai mult pe placul asiaticilor.

Cougar CMD este o sursa complet digitala, avantajul ei principal fiind de fapt sotfware-ul foarte bine pus la punct. Mi-a placut in special rapoartele detaliate ce se pot realiza cu acesta, dar si posibilitatea de a modifica principalele tensiuni de alimentare (+12v, +5v si +3.3v).

 

1

2

3

8

7

11

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: