Cougar Evolution – Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 September, 2012.


 

Cougar Evolution

 
A venit momentul sa vorbim pentru prima oara pe LAB501 si despre o carcasa Cougar. Pana in momentul de fata eram obisnuiti sa discutam despre acest brand ca unul producator de surse, dar uriasul OEM chinez din spate, HEC Compucase, produce mai multe tipuri de componente.

Evolution reprezinta modelul de top al celor de la Cougar, fiind un full-tower veritabil care ofera un spatiu interior generos si un sistem de racire flexibil. Printre dotarile prezente se numara si un fan controller, un rack extern pentru device-uri de 2.5″ sau 3.5″, doua porturi USB 3.0 si un sistem tool-less de montare a hard-disk-urilor anti-vibratii. Fara indoiala spec-sheet-ul arata convingator, dar la fel de importante sunt si lucrurile pe care nu le poti scrie pe hartie, precum calitatea constructiei, a materialelor folosite si usurinta in utilizare.

Sursele Cougar s-au comportat foarte bine in testele noastre si au dat impresia generala a unor produse de calitate, singura problema reala fiind pretul ridicat raportat la concurenta. Facand paralela cu subiectul articolului de astazi, nu pot decat sa sper ca cei de la Cougar au mentinut aceleasi standarde ridicate in ceea ce priveste calitatea produsului insa au reusit sa ii ofere un pret competitiv.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Cougar Evolution – Review

Lasa-ne un comentariu: