Xilence Interceptor review – Idei bune, constructie obisnuita

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 26 July, 2012.

 

Seria articolelor despre carcasele full tower continua astazi cu un model mai mult decat interesant de la un producator care incearca sa isi creeze o imagine noua. Acest efort este realizat prin introducerea pe piata a unor produse diferite, care aduc ceva nou si se pot remarca in multime.

Desi este mai corect sa numim Xilence Interceptor o carcasa HPTX, am inclus-o in aceasta serie a carcaselor full tower datorita dimensiunilor si a numarului mare de componente pe care le poate gazdui. Chiar daca nu este cea mai mare carcasa care se poate gasi in comert, Interceptor incearca sa depaseasca concurenta mai mult decat prin spatiul de stocare; pentru cine are nevoie de mai mult, Xilence a pregatit si versiunea Pro a aceluiasi model.

Cu o concurenta serioasa chiar si la preturi mai mici, Interceptor trebuie sa asocieze acest design indraznet, asemanator cu al produselor CM Storm sau cu seria HAF la prima vedere, cu o constructie de calitate si un sistem de racire pe masura. Cititi mai departe ca sa aflati daca aceasta carcasa reprezinta o alegere potrivita la aproape 1000 de lei.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Xilence Interceptor review – Idei bune, constructie obisnuita

 1. Error a scris pe:

  Pretul este de 849 lei, nu umfla aiurea pretul ca nu e frumos.
  Cate ventilatoare vrei? Vrei Hovercraft? Sa faca la fel ca un autobuz?
  Are posibilitatea de a-i monta 6 ventilatoare de 140mm, in combinatie cu 120mm.

 2. Monstru a scris pe:

  In Romania pretul lui Interceptor este 935 RON, unde ai vazut tu 849 RON? Hai da-mi un link, ca sunt tare curios…

  Legat de numarul de ventilatoare, vorbim despre o carcasa full-tower, care se compara cu alte carcase full-tower de pe piata care vin cu anumite dotari. Printre aceste dotari se numara si posibilitatea de a monta mai multe ventilatoare, ceea ce in practica se traduce in locuri pentru 2-3 radiatoare de 360 pentru watercooling, s.a.m.d. Daca nu esti la curent cu pretentiile pe care le poate avea un untilizator de la o carcasa full-towe ar fi indicat sa te documentezi, inainte sa faci aprecieri despre subiecte pe care nu le stapanesti…

Lasa-ne un comentariu: