Xilence Interceptor review – Idei bune, constructie obisnuita
Odata detasat panoul lateral din dreapta, se vede imediat ca layout-ul este cel consacrat pentru carcasele de PC-uri, cu dispozitivele de stocare in partea din fata iar restul carcasei impartit intre placa de baza si sursa pozitionata in podea.
Asa cum a fost cazul si la exterior, partea din fata este cea mai interesanta. Sus se pot gasi cele 4 bay-uri de 5.25″ care folosesc un sistem de prindere tool-less construit din plastic. Sub ele se afla bay-urile de 2.5″, in spatele carora se afla un PCB cu 4 conectori SATA care sa permita hot-swap-ul. Instalarea device-urilor se face exterior prin partea din fata a carcasei. La fel stau lucrurile si in cazul bay-urilor de 3.5″, care impart doua cate doua un PCB cu doi conectori SATA, o alimentare Molex cu 4 pini si doi conectori cu 3 pini pentru ventilatoare. Am gasit aceasta din urma un lucru foarte util pentru instalarea ventilatoarelor pe panoul lateral sau in tavan, in special daca placa de baza nu ofera conectorii in zone convenabile.
In partea de jos se mai pot instala 2 device-uri de 3.5″, fara posibilitatea de hot-swap, intr-un montant separat prins in podea.
Comentarii
Pretul este de 849 lei, nu umfla aiurea pretul ca nu e frumos.
Cate ventilatoare vrei? Vrei Hovercraft? Sa faca la fel ca un autobuz?
Are posibilitatea de a-i monta 6 ventilatoare de 140mm, in combinatie cu 120mm.
In Romania pretul lui Interceptor este 935 RON, unde ai vazut tu 849 RON? Hai da-mi un link, ca sunt tare curios…
Legat de numarul de ventilatoare, vorbim despre o carcasa full-tower, care se compara cu alte carcase full-tower de pe piata care vin cu anumite dotari. Printre aceste dotari se numara si posibilitatea de a monta mai multe ventilatoare, ceea ce in practica se traduce in locuri pentru 2-3 radiatoare de 360 pentru watercooling, s.a.m.d. Daca nu esti la curent cu pretentiile pe care le poate avea un untilizator de la o carcasa full-towe ar fi indicat sa te documentezi, inainte sa faci aprecieri despre subiecte pe care nu le stapanesti…
Pingback: Xilence Interceptor review – Idei bune, constructie obisnuita