Xilence Interceptor review – Idei bune, constructie obisnuita

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 26 July, 2012.

 

Sistemul de racire este bine pus la punct, dar nu reprezinta ceva extraordinar in comparatie cu alte carcase situate in aceeasi gama. In partea din fata vin instalate 2 ventilatoare de 120mm, in spate unul de 140mm, iar pe langa acestea carcasa mai poate primi in plafon 3x120mm, 2x140mm sau 1x230mm iar pe panoul lateral din dreapta 2x120mm, 2x140mm sau 1x230mm. Acolo unde se pot gasi ventilatoare de intake, Xilence a dotat carcasa cu filtre de praf detasabile, adica in fata, pe panoul lateral si sub sursa.

 

 

 

 

Partea din spate nu aduce nimic cu adevarat nou, dar este completa ca functionalitate. 10 sloturi de expansiune PCI asigura suficient spatiu chiar si pentru configuratii quad-VGA, dat fiind ca placa de baza are suficiente sloturi PCI-Express. 🙂 Xilence spune ca a lor carcasa ofera posibilitatea folosirii unui sistem de watercooling complex. Intr-adevar, in interior se poate monta un radiator de 360mm in partea de sus, insa partea din spate surprinde prin cele 7 (!) orificii care sa permita trecerea furtunurilor.

 

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Xilence Interceptor review – Idei bune, constructie obisnuita

 1. Error a scris pe:

  Pretul este de 849 lei, nu umfla aiurea pretul ca nu e frumos.
  Cate ventilatoare vrei? Vrei Hovercraft? Sa faca la fel ca un autobuz?
  Are posibilitatea de a-i monta 6 ventilatoare de 140mm, in combinatie cu 120mm.

 2. Monstru a scris pe:

  In Romania pretul lui Interceptor este 935 RON, unde ai vazut tu 849 RON? Hai da-mi un link, ca sunt tare curios…

  Legat de numarul de ventilatoare, vorbim despre o carcasa full-tower, care se compara cu alte carcase full-tower de pe piata care vin cu anumite dotari. Printre aceste dotari se numara si posibilitatea de a monta mai multe ventilatoare, ceea ce in practica se traduce in locuri pentru 2-3 radiatoare de 360 pentru watercooling, s.a.m.d. Daca nu esti la curent cu pretentiile pe care le poate avea un untilizator de la o carcasa full-towe ar fi indicat sa te documentezi, inainte sa faci aprecieri despre subiecte pe care nu le stapanesti…

Lasa-ne un comentariu: