Xigmatek Elysium – Big guns…

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 July, 2011.

V-au placut ultimele articole despre surse ? Stati linistiti, mai avem si altele pe masa de teste. Ce sa-i faci, asa se intampla vara, cand tavalugul lansarilor incetineste drastic, copiii pleaca in vacanta si marea majoritatea a contribuabililor intra in concediu. Tinand cont de interesul scazut al consumatorilor pentru componentele hardware, concomitent cu o crestere accentuata a consumului de bere pe terase, producatorii pastreaza cele mai interesante noutati pentru toamna, oferind in acest fel sansa produselor mai putin discutate, gen carcase si surse, sa aiba momentul lor de glorie.

In aceste conditii si noi profitam de sezonul estival pentru a va prezenta o serie de produse care nu au in mod normal loc de lansarile de placi video, procesoare si placi de baza. Daca in ultima vreme v-am delectat cu surse, astazi a venit momentul sa aruncam o privire asupra unei carcase cat se poate de interesante. Si cand spun interesante, ma refer atat la constructie, cat si la dimensiunile are amintesc mai degraba de un frigider decat de o carcasa. Da tovarasi, a venit momentul sa ne ocupam de un monstru full ATX care poate acomoda orice fel de sistem va trece voua prin cap, ramanand suficient spatiu si pentru un sistem mini ITX aruncat la intamplare pe podeaua acestei constructii.

De asemenea, a venit momentul sa analizam o carcasa produsa de Xigmatek, asa ca domnii de la acesta companie s-au gandit sa ne produca o impresie puternica din prima si ne-au trimis la teste nici mai mult nici mai putin decat un Elysium, cea mai noua creatie a lor, atat de noua incat inca nici nu a fost adusa pe meleagurile noastre. Fiti fara grija insa, in curand ar trebui sa vedem in oferta magazinelor online si acest monstru dedicat celor mai pasionati dintre voi.

.

Comentarii

4 comentarii la: Xigmatek Elysium – Big guns…

 1. ferike a scris pe:

  OMG, ce carcasa mare. Si Monstru, trebuie sa ne mai vedem, ca imediat nu te mai recunosc. Iti face bine sala! 🙂

 2. Tile a scris pe:

  Eu nu pot sa inteleg de ce inca se mai poarta locasul pentru ventilator din spatele locasului pentru cpu – nu are absolut nici o utilitate. Per ansamblu este o carcasa buna.

 3. Dinu a scris pe:

  Monstru la monstru trage! 😀

 4. Marius a scris pe:

  Si niste temperaturi ? Ceva legat de performanta pe acolo ? Ca sa nu mai zic ca ideal ar fi fost si niste masuratori de zgomot dar macar niste temperaturi de la CPU , GPU si HDD.
  Mi-au placut foarte mult review-urile voastre la coolere de procesor dar la carcase ar mai fi loc si de niste cifre dupa mine.

Lasa-ne un comentariu: