Xigmatek Elysium – Big guns…

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 July, 2011.

Pachetul Elysium-ului nu abunda in accesorii, insa avem la dispozitie tot ce am putea avea nevoie pentru a exploata aceasta carcasa la maxim. Manualul utilizatorului, 4 roti (mai mult decat necesare pentru un astfel de monstru), suruburi de toate felurile si cateva bride (unele negre ar fi fost mai potrivite), toate acestea le gasim in cutia cu accesorii. Sincer sa fiu, as fi preferat sa vad inclus si unul sau doua adaptoare de la 3.25″ la 2.5″, pentru SSD-uri, insa cei de la Xigmatek nu s-au gandit la acest aspect.

De asemenea, foarte interesant este modul in care se pot demonta filtrele de praf, cu ajutorul unui buton pe care nici macar nu il observam la prima vedere. Intr-un mod similar putem demonta si masca frontala. Aceste trasaturi de finete adauga un plus de valoare Elysium-ului, compensand pentru unele aspecte mai putin studiate, cum ar fi inchiderea sau deschiderea panourilor laterale, care necesita ceva efort (mai ales montarea acestora la loc), datorita dimensiunilor foarte mari.
.

Comentarii

4 comentarii la: Xigmatek Elysium – Big guns…

 1. ferike a scris pe:

  OMG, ce carcasa mare. Si Monstru, trebuie sa ne mai vedem, ca imediat nu te mai recunosc. Iti face bine sala! 🙂

 2. Tile a scris pe:

  Eu nu pot sa inteleg de ce inca se mai poarta locasul pentru ventilator din spatele locasului pentru cpu – nu are absolut nici o utilitate. Per ansamblu este o carcasa buna.

 3. Dinu a scris pe:

  Monstru la monstru trage! 😀

 4. Marius a scris pe:

  Si niste temperaturi ? Ceva legat de performanta pe acolo ? Ca sa nu mai zic ca ideal ar fi fost si niste masuratori de zgomot dar macar niste temperaturi de la CPU , GPU si HDD.
  Mi-au placut foarte mult review-urile voastre la coolere de procesor dar la carcase ar mai fi loc si de niste cifre dupa mine.

Lasa-ne un comentariu: