Xigmatek Elysium – Big guns…

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 July, 2011.


.

Prezentare

.

Nu cred ca va puteti inchipui cum arata curierul tarand pur si simplu Elysium-ul afara din lift, la fel cum nu va puteti inchipui expresia de pe fata mea cand am vazut cam cat de mare este ambalajul. M-am linistit insa gandindu-ma ca este vorba despre folosirea unei cantitati mari de material de protectie, insa nu a fost sa fie. Elysium-ul este aproape la fel de mare ca si cutia in care este ambalat, si doua astfel de carcase ar putea sustine cu usurinta un blat, pentru a forma un birou fara picioare.

Latimea carcasei nu impresioneaza (230mm), insa inaltimea de 618mm, respectiv adancimea de 663mm ii confera Elysium-ului un aspect absolut impunator. Vreti sa va spun si greutatea ? Nu cred, asa ca mai bine trecem peste … Versiunea pe care am primit-o la teste este versiunea Silver, fara geam lateral. Silver sau Black (cele doua variante) se refera la culoarea ornamentelor din aluminiu de pe panoul frontal al carcasei.

.

Comentarii

4 comentarii la: Xigmatek Elysium – Big guns…

 1. ferike a scris pe:

  OMG, ce carcasa mare. Si Monstru, trebuie sa ne mai vedem, ca imediat nu te mai recunosc. Iti face bine sala! 🙂

 2. Tile a scris pe:

  Eu nu pot sa inteleg de ce inca se mai poarta locasul pentru ventilator din spatele locasului pentru cpu – nu are absolut nici o utilitate. Per ansamblu este o carcasa buna.

 3. Dinu a scris pe:

  Monstru la monstru trage! 😀

 4. Marius a scris pe:

  Si niste temperaturi ? Ceva legat de performanta pe acolo ? Ca sa nu mai zic ca ideal ar fi fost si niste masuratori de zgomot dar macar niste temperaturi de la CPU , GPU si HDD.
  Mi-au placut foarte mult review-urile voastre la coolere de procesor dar la carcase ar mai fi loc si de niste cifre dupa mine.

Lasa-ne un comentariu: