Xigmatek Elysium – Big guns…

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 July, 2011.


Desi este contruita din otel, nu din aluminiu, Elysium are un aspect elegant, datorita anumitor elemente foarte bine gandite. Cele doua benzi de aluminiu care sunt dispuse pe masca frontala se continua si in zona conectorilor frontali, dispusi pe latura superioara a carcasei. Aceste benzi de aluminiu integreaza cele doua led-uri (Power si HDD), precum si butonul de pornire.

Foarte interesanta este zona conectorilor frontali. Elysium este dotata cu doi conectori USB 2.0, doi conectori USB 3.0, un conector eSATA si doi conectori audio (in/out), toate acestea fiind acoperite de catre un capac glisant, alaturi de butonul de reset. Si mai interesant si cu adevarat util este docking station-ul pentru unitati de stocare, o dotare pe care as vrea sa o vad pe cat mai multe carcase. Practic, in loc sa folosim un docking station separat, daca avem un Elysium putem infige pur si simplu HDD-ul sau SSD-ul pe care dorim sa il conectam in docking station, si avem acces instant la informatie, fara sa mai deschidem carcasa. Acest detaliu adauga un plus enorm de valoare acestei carcase, cel putin din punctul meu de vedere.

.

Comentarii

4 comentarii la: Xigmatek Elysium – Big guns…

 1. ferike a scris pe:

  OMG, ce carcasa mare. Si Monstru, trebuie sa ne mai vedem, ca imediat nu te mai recunosc. Iti face bine sala! 🙂

 2. Tile a scris pe:

  Eu nu pot sa inteleg de ce inca se mai poarta locasul pentru ventilator din spatele locasului pentru cpu – nu are absolut nici o utilitate. Per ansamblu este o carcasa buna.

 3. Dinu a scris pe:

  Monstru la monstru trage! 😀

 4. Marius a scris pe:

  Si niste temperaturi ? Ceva legat de performanta pe acolo ? Ca sa nu mai zic ca ideal ar fi fost si niste masuratori de zgomot dar macar niste temperaturi de la CPU , GPU si HDD.
  Mi-au placut foarte mult review-urile voastre la coolere de procesor dar la carcase ar mai fi loc si de niste cifre dupa mine.

Lasa-ne un comentariu: