Xigmatek Elysium – Big guns…

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 July, 2011.

Interiorul acestei carcasa arata de parca ar putea adaposti un homeless adolescent, asa ca nu ar trebui sa ne mire ca orice tip de placa de baza produsa in ultimii ani poate fi montat in Elysium; daca stau sa ma gandesc mai bine, cred ca putem monta si doua sisteme de dimensiuni mai mici in ea. Interiorul este negru, asa cum ii sta bine unei carcase fabricate in 2011, motherboard tray-ul este decupat in doua locuri (pentru a facilita montarea/demontarea cooler-elor in cazul in care vreti sa folositi o placa de baza dual-socket), si avem la dispozitie un numar mare de fante cauciucate, al caror scop este facilitatea wire-management-ului.

Datorita dimensiunilor impresionante ale carcasei, inauntru sunt montate prelungitoare pentru ventilatoare, o solutie care le va usura foarte mult viata celor care vor sa asambleze cat mai elegant un sistem cu multe ventilatoare, fie ca vorbim despre o solutie air-cooling, fie ca vorbim despre doua radiatoare de watercooling dotate cu 3-4 ventilatoare silentioase.

Un alt aspect bine gandit este modul in care sunt integrate “picioarele” carcasei, acestea facand parte din constructia sasiului si lasand de altfel suficient spatiu pentru asigurarea unui flux sanatos de aer in partea inferioara a carcasei. Oricum, Elysium vine in pachet si cu roti, deci intake-ul de aer rece chiar nu reprezinta o problema oricat pufos ar fi covorul persan pe care doriti sa puneti aceasta carcasa.
.

Comentarii

4 comentarii la: Xigmatek Elysium – Big guns…

 1. ferike a scris pe:

  OMG, ce carcasa mare. Si Monstru, trebuie sa ne mai vedem, ca imediat nu te mai recunosc. Iti face bine sala! 🙂

 2. Tile a scris pe:

  Eu nu pot sa inteleg de ce inca se mai poarta locasul pentru ventilator din spatele locasului pentru cpu – nu are absolut nici o utilitate. Per ansamblu este o carcasa buna.

 3. Dinu a scris pe:

  Monstru la monstru trage! 😀

 4. Marius a scris pe:

  Si niste temperaturi ? Ceva legat de performanta pe acolo ? Ca sa nu mai zic ca ideal ar fi fost si niste masuratori de zgomot dar macar niste temperaturi de la CPU , GPU si HDD.
  Mi-au placut foarte mult review-urile voastre la coolere de procesor dar la carcase ar mai fi loc si de niste cifre dupa mine.

Lasa-ne un comentariu: