Corsair Obsidian 900D Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 16 April, 2013.

Corsair Obsidian 900D

 

Corsair, cunoscuti in urma cu cativa ani exclusiv drept producatori de memorie RAM au luat cu asalt si alte segmente de pe piata componentelor de PC. O inlantuire de decizii strategice, ingineresti si de marketing inspirate au adus succes si pentru sursele, carcasele, SSD-urile, sisteme de racire sau chiar perifericele Corsair.

In ceea ce priveste carcasele, pilonul cel mai important a fost si cel dintai. Poate a fost si cel mai exclusivist daca luam in calcul pretul, insa Obsidian 800D a pus Corsair pe harta producatorilor de carcase. La scurt timp dupa lansare au rasarit pe internet o multime de sisteme desktop asamblate in interiorul Obsidian-ului. 800D s-a dovedit a fi preferat de entuziasti atat prin prisma design-ului sobru, ce foloseste linii drepte, cat si a dotarilor, a calitatii constructiei sau posibilitatilor nelimitate de wire-management. 800D a fost declaratia celor de la Corsair prin care spuneau “Uitati ce putem construi!”.

Astazi vom vedea cum anume au continuat americanii drumul pavat de 800D. 900D, dupa cum spune numele, este urmasul sau. Mai mare, mai greu si mult mai impunator, 900D nu incearca sa fie ceea ce predecesorul sau nu a fost ci este doar o exprimare a caracterului primului Obsidian dusa la extrem. Primul lucru pe care il poti citi pe cutie este chiar “What to do with all this space?”. Chiar are nevoie lumea de o asemenea carcasa? Ori este ea doar masculul alfa care isi delimiteaza teritoriul? Care este rezultatul? Haideti sa aflam impreuna!

 

K5__0137

 

Comentarii

10 comentarii la: Corsair Obsidian 900D Review

 1. gigi a scris pe:

  Be-tz-as pu*a ta Doamne, ce carcasa…

 2. ted a scris pe:

  Superba

 3. Adrianfi a scris pe:

  Superba, fara cuvinte !

 4. grigoras49 a scris pe:

  hai sa fim seriosi cine are nevoie de asemenea dulap cand 99% avem placi de baza atx(poate daca avea si bara de umerase si trei usi!?)

 5. LUKA a scris pe:

  super tare carcasa, eu am 800D, asta arata mult mai bine!!!!!!!!

 6. Bugsy004 a scris pe:

  Interesanta carcasa, dar mare aț naibii!
  As fi vrut mai multe poze cu ea complet echipata.

  Multumim.

 7. Bugsy004 a scris pe:

  Mare a naibii! am vrut să spun, sorry.

 8. Negaterium a scris pe:

  Nice one.

 9. s3ns3 a scris pe:

  pfuaaaa.masacre arata

 10. Ala Micu' a scris pe:

  As vrea sa vad un build mItx in carcasa asta…

Lasa-ne un comentariu: