Corsair Obsidian 900D Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 16 April, 2013.

Analiza interioara

 

Reactia mea atunci cand am deschis panoul din dreapta si am aruncat o privire in interiorul carcasei a fost: “Pff, si eu care credeam ca aia era o carcasa mare…”. Veti putea vedea pe ultima pagina ca o placa de baza eATX sau un o placa grafica mare precum HD7970 arata precum doi pitici in interiorul lui 900D. Spatiul pus la dispozitia sistemului este enorm: noul Obsidian poate gazdui orice format consacrat de placa de baza, pana la patru placi video dual-slot, noua device-uri de 2.5″/3.5″ (chiar 15 daca achizitionati montanti suplimentari de la Corsair) si patru device-uri de 5.25″. Pe langa cele doua surse.

In afara de dimensiunile neobisnuit de mari, restul functiilor intalnite in interiorul carcasei sunt cele obisnuite. Tray-ul placii de baza este mai mult gaurit, pentru a permite instalarea backplate-urilor fara demontarea placii de baza si pentru a facilita aranjarea cablurilor in carcasa (mai bine zis ascunderea lor in spatele tray-ului). Mai mult decat atat, pe spatele tray-ului gasim si o mica surpriza din partea celor de la Corsair: un prelungitor pentru cablul de alimentare al procesorului. Indiferent de experienta celui care construieste sistemul, wire-management-ul ar trebui sa fie la inaltime avand in vedere uneltele puse la dispozitie de 900D: doua randuri de orificii, prelungitorul pentru alimentarea procesorului, clemele de pe spatele tray-ului si zip-ties-urile din pachet.

 

K5__0162

 

K5__0163

 

K5__0164

 

K5__0165

 

K5__0170

 

K5__0172

 

Comentarii

10 comentarii la: Corsair Obsidian 900D Review

 1. gigi a scris pe:

  Be-tz-as pu*a ta Doamne, ce carcasa…

 2. ted a scris pe:

  Superba

 3. Adrianfi a scris pe:

  Superba, fara cuvinte !

 4. grigoras49 a scris pe:

  hai sa fim seriosi cine are nevoie de asemenea dulap cand 99% avem placi de baza atx(poate daca avea si bara de umerase si trei usi!?)

 5. LUKA a scris pe:

  super tare carcasa, eu am 800D, asta arata mult mai bine!!!!!!!!

 6. Bugsy004 a scris pe:

  Interesanta carcasa, dar mare aț naibii!
  As fi vrut mai multe poze cu ea complet echipata.

  Multumim.

 7. Bugsy004 a scris pe:

  Mare a naibii! am vrut să spun, sorry.

 8. Negaterium a scris pe:

  Nice one.

 9. s3ns3 a scris pe:

  pfuaaaa.masacre arata

 10. Ala Micu' a scris pe:

  As vrea sa vad un build mItx in carcasa asta…

Lasa-ne un comentariu: