Xilence Interceptor review – Idei bune, constructie obisnuita

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 26 July, 2012.

 

Dupa cum spuneam pe pagina anterioara, strict din punct de vedere al design-ului Interceptor poate fi asemanat cu produsele CM Storm sau HAF, folosind aceleasi linii drepte, agresive si o estetica stridenta. Am auzit ca astfel de produse au ca target gamerii, dar nu am inteles niciodata de ce.

Carcasa vine intr-o cutie de carton finisata mat, care aseaza impreuna negrul, albul si rosul intr-o combinatie destul de cuminte si placuta. Interceptor este prima carcasa care ofera accesoriile intr-o cutie individuala, ambalata separat de produs, ca sa nu fie prins cu sarme de bay-urile din interior. Poate ca functional acest lucru nu reprezinta mult, dar atentia acordata ambalajului insemna ca Xilence a depus efortul sa ofere un produs bine finisat, “polished” cum ar spune englezii. Protectia impotriva socurilor si a zgarieturilor este asigurata asa cum suntem obisnuiti de doi bureti din polistiren si o punga care inveleste carcasa in intregime.

 

 

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Xilence Interceptor review – Idei bune, constructie obisnuita

 1. Error a scris pe:

  Pretul este de 849 lei, nu umfla aiurea pretul ca nu e frumos.
  Cate ventilatoare vrei? Vrei Hovercraft? Sa faca la fel ca un autobuz?
  Are posibilitatea de a-i monta 6 ventilatoare de 140mm, in combinatie cu 120mm.

 2. Monstru a scris pe:

  In Romania pretul lui Interceptor este 935 RON, unde ai vazut tu 849 RON? Hai da-mi un link, ca sunt tare curios…

  Legat de numarul de ventilatoare, vorbim despre o carcasa full-tower, care se compara cu alte carcase full-tower de pe piata care vin cu anumite dotari. Printre aceste dotari se numara si posibilitatea de a monta mai multe ventilatoare, ceea ce in practica se traduce in locuri pentru 2-3 radiatoare de 360 pentru watercooling, s.a.m.d. Daca nu esti la curent cu pretentiile pe care le poate avea un untilizator de la o carcasa full-towe ar fi indicat sa te documentezi, inainte sa faci aprecieri despre subiecte pe care nu le stapanesti…

Lasa-ne un comentariu: