Xilence Interceptor review – Idei bune, constructie obisnuita

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 26 July, 2012.

 

Accesorii

Dupa cum spuneam, accesoriile vin in propria lor cutie de carton. Simpla, alba, nu era nevoie ca aceasta sa fie decorata mai mult. Inauntru se gasesc obisnuitele suruburi si distantiere, cu mentiunea ca cei de la Xilence includ chiar si dubluri pentru cele prezente pe carcasa.

 

 

Pe langa acestea, se mai gasesc si doua suporturi pe care carcasa poate fi montata. Dupa cum ati putut vedea in paginile ce prezentau carcasa la exterior, Interceptor-ul nu are niciun picior care sa o ridice de pe podea pentru admisia aerului de catre sursa. Aceste doua suporturi, care nu se prind propriu-zis, ci sunt tinute in loc doar de greutatea carcasei, indeplinesc tocmai rolul de a o inalta putin. Nu am gasit pana acum niciun motiv pentru care aceste picioare sa nu fie totusi montate din fabrica pe carcasa.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Xilence Interceptor review – Idei bune, constructie obisnuita

  1. Error a scris pe:

    Pretul este de 849 lei, nu umfla aiurea pretul ca nu e frumos.
    Cate ventilatoare vrei? Vrei Hovercraft? Sa faca la fel ca un autobuz?
    Are posibilitatea de a-i monta 6 ventilatoare de 140mm, in combinatie cu 120mm.

  2. Monstru a scris pe:

    In Romania pretul lui Interceptor este 935 RON, unde ai vazut tu 849 RON? Hai da-mi un link, ca sunt tare curios…

    Legat de numarul de ventilatoare, vorbim despre o carcasa full-tower, care se compara cu alte carcase full-tower de pe piata care vin cu anumite dotari. Printre aceste dotari se numara si posibilitatea de a monta mai multe ventilatoare, ceea ce in practica se traduce in locuri pentru 2-3 radiatoare de 360 pentru watercooling, s.a.m.d. Daca nu esti la curent cu pretentiile pe care le poate avea un untilizator de la o carcasa full-towe ar fi indicat sa te documentezi, inainte sa faci aprecieri despre subiecte pe care nu le stapanesti…

Lasa-ne un comentariu: