Xilence Interceptor review – Idei bune, constructie obisnuita

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 26 July, 2012.

 

In apropierea zonei placii de baza se gasesc si doua randuri de orificii destinate wire-management-ului, acoperite cu un cauciuc subtire si foarte moale care nu va pune absolut nicio problema in asamblarea calculatorului. Pentru ca sunt suportate si placi de baza HPTX un singur set de gauri nu a mai fost suficient pentru a asigura un wire-management facil tuturor utilizatorilor carcasei.

 

 

Per ansamblu, dimensiunile exterioare se traduc intr-un spatiu enorm pus la dispozitia componentelor care vor beneficia de un sistem de racire bine pus la punct, insa nu extraordinar. Atingerea echilibrului intre temperaturi mici si nivel de zgomot poate fi un lucru dificil, dar prin folosirea materialelor de calitate si a constructiei fara repros Xilence s-au asigurat ca a lor Interceptor nu va avea astfel de probleme.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Xilence Interceptor review – Idei bune, constructie obisnuita

  1. Error a scris pe:

    Pretul este de 849 lei, nu umfla aiurea pretul ca nu e frumos.
    Cate ventilatoare vrei? Vrei Hovercraft? Sa faca la fel ca un autobuz?
    Are posibilitatea de a-i monta 6 ventilatoare de 140mm, in combinatie cu 120mm.

  2. Monstru a scris pe:

    In Romania pretul lui Interceptor este 935 RON, unde ai vazut tu 849 RON? Hai da-mi un link, ca sunt tare curios…

    Legat de numarul de ventilatoare, vorbim despre o carcasa full-tower, care se compara cu alte carcase full-tower de pe piata care vin cu anumite dotari. Printre aceste dotari se numara si posibilitatea de a monta mai multe ventilatoare, ceea ce in practica se traduce in locuri pentru 2-3 radiatoare de 360 pentru watercooling, s.a.m.d. Daca nu esti la curent cu pretentiile pe care le poate avea un untilizator de la o carcasa full-towe ar fi indicat sa te documentezi, inainte sa faci aprecieri despre subiecte pe care nu le stapanesti…

Lasa-ne un comentariu: