Prezentare – Segotep Warship Eva

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 June, 2016.

Segotep Warship Eva

 

Dragii mei, daca in articolul trecut am explorat oportunitatile unei carcase ce costa aproximativ 100 lei, astazi vom ridica un pic stacheta prin Segotep Warship Eva al carei pret se invarte in jurul sumei de 209 lei. Pentru suma platita in plus avem parte de un layout ce adaposteste placi de baza full ATX, mai multe posibilitati de racire, precum si o schema coloristica variata.

In cea de-a patra editie din cadrul Lab501 Community Workshop, forumistii nostri au avut ocazia de a afla mai multe despre istoria acestui brand, care nu se bucura pana atunci de o popularitate foarte mare in randul entuziastilor. Timpul insa a lasat lucrurile sa se aseze, iar Segotep a devenit incet-incet un brand important in Romania in ceea ce priveste volumul de vanzari pe segmentul entry-level.

Pentru cei ce nu au fost prezenti la workshop, voi trece in revista succint cateva notiuni interesante despre Segotep, cel mai interesant fiind faptul ca acestia sunt defapt brand-ul de surse, carcase si periferice al companiei chineze Colorful. Acestia si-au inceput activitatea in 1995, actionand ca agentie de publicitate pentru companii cunoscute (Gigabyte, Quanta), iar incepand cu anul 2000 au intrat pe piata OEM producand printre altele placile video ale brand-ului BFG.

In prezent, Colorful detin brand-ul de placi de baza si placi video omonim (25% cota de piata in China pe partea de placi video), brand-ul Segotep (carcase, surse, periferice), brand-ul Deboch (power bank, acumulatori, etc) si brand-ul Colorfly (tablete entry-level, playere audio, etc). Nu in ultimul rand, in 2012 a avut loc fuziunea cu Walton Chaintech, o companie cu traditie in domeniul placilor de baza si al memoriilor.

Un alt detaliu interesant il reprezinta majoritatea surselor accesibile din portofoliul Segotep ce sunt produse de propriul OEM, mai precis Fortech Electronics, detinut de Colorful Group, cu exceptia surselor de puteri mari, cum ar fi GP1100G, care foloseste o platforma Enhanced. De ce va vorbesc si despre surse intr-un articol de carcasa? Ei bine, asta pentru ca Matei ne pregateste un articol interesant ce are ca protagonist sursa certificata 80PLUS Titanium Segotep GP600T, iar rezultatele se anunta a fi interesante.

Haideti acum sa trecem la oile noastre si sa vedem ce ne ofera Warship Eva. Da, avem o carcasa rosie cum rar ne este dat sa vedem. Este limpede ca iese din tiparele deja arhicunoscute pietei europene, insa va indemn sa va acordati sansa de a ajunge pana la final cu examinarea ei si abia atunci sa va pronuntati. Vorba romanului, sa vedem ce se mai poarta si pe la altii!

 

4

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Segotep Warship Eva

  1. Arata ca un imperial guard trist https://www.google.ro/search?q=imperial+guard+star+wars&num=100&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjI25T78rrNAhUqJsAKHfKADEAQ_AUICCgB&biw=1344&bih=925
    😀

Lasa-ne un comentariu: