Computex 2024 – Segotep

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 June, 2024.

Segotep

 

La Computex 2024, Segotep a impresionat printr-o serie de lansari menite sa imbunatateasca experienta utilizatorilor de PC-uri, combinand performanta cu o estetica mai apropiata de gusturile europene. Segotep a prezentat trei noi carcase pentru PC: Gank 240-S, Slath Mini si AI Era Pro. Gank 240-S este o carcasa mid-tower cu panouri de sticla securizata si suport pentru radiatoare de 240 mm. Slath Mini este o carcasa compacta, ideala pentru placi de baza ITX, in timp ce AI Era Pro este o carcasa tip workstation fiind destinata utilizatorilor care au nevoie de mult spatiu de stocare si de o aerisire cat mai buna.

In ceea ce priveste racirea, Segotep a introdus noua serie de AIO-uri care include modelele W360 si MU-360 ARGB. Dupa cum ii spune si numele, Segotep MU-360 ARGB vine cu un radiator de 360 mm si trei ventilatoare ARGB. Acesta are un display LCD pe blocul pompei ce ofera informatii in timp real despre temperatura si viteza ventilatoarelor.

O alta noutate este sursa de alimentare KE-1300P, care vine cu o capacitate de 1300W si ofera posibilitatea de control prin USB, permitand astfel utilizatorilor sa monitorizeze si sa ajusteze parametrii sursei de alimentare direct de pe PC. Segotep a introdus si sursa de alimentare MU-1000G PRO, certificata 80PLUS Gold, aceasta venind cu o capacitate de 1000W si este echipata cu un ventilator silentios si componente de inalta calitate avand si certificare PPLP.info.

Pe langa carcase si surse de alimentare, Segotep a prezentat si o gama de accesorii pentru PC, inclusiv suporturi pentru placile grafice si ventilatoare RGB controlabile prin aplicatii software. Aceste produse sunt destinate sa ofere utilizatorilor mai multe optiuni de personalizare si optimizare a propriilor configuratii.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: